A babának árt a cigi?
a cigiben a nikotin okozza a legkisebb problémát, Különféle mérgező vegyületetkkel van átitatva, ami hozzászokást segíti elő meg azt hogy folyamatosan szívnod kelljen. Gondolom ezek is pont úgy ártalmasak a babára.
De azt nem értem, a cigi nem drog, nem lehet tőle függővé válni és a kérdező sem függő egy kicsit sem. Mitől tiszta idegbeteg? Pl én egy picit sem voltam idegbeteg attól, hogy pl nem ihattam tejet a terhesség alatt, meg nem ehettem tiramisut stb
szia,
napi 1 doboz sima szofit szívtam el a terhességem előtt, pozitív tesztre raktam le. (korábban nekem sem volt akaraterőm, hiába terveztük a babát, de mindenhol azt olvastam, hogy az első 4 hétben nem árt neki, a melóm is nagyon stresszes volt, szégyellem, de pozitív tesztig én bizony cigiztem.) aztán se terhesség alatt, se utána fél évig szoptatás alatt egyetlen szál cigit sem szívtam el. cserébe idegbeteg voltam az első pár hétben, és cs*szegettem, akit csak értem. :) ők megértették, én meg nem károsítottam a babámat. ha túl leszel az első hónapon, utána már sokkal könnyebb lesz, hidd el. ne cigizz, nem éri meg.
kitartást kívánok én is, mást nem tudok.
noj
11.35-ös. de amíg szívja azt az öt szálat, addig fulladozik a baba. A terhesség alatti cigarettázás során a méhen átfolyó vérmennyiség jelentősen csökken, ráadásul a vér oxigéntartalma is sokkal alacsonyabb a szokásosnál. Emiatt a méhen belül fejlődő magzat mintegy oxigén-, tehát levegőhiányos kamrában éhezve, kínlódva próbál életben maradni.
Húzz egy zacskót a fejedre és számolj be róla milyen érzés két percig (mennyi idő alatt szív el egy ember egy cigit?) oxigén nélkül lenni? Kösz
micsoda kerdes! persze, hogy art a babanak es neked is, meg persze az egesz kornyezetednek is!
szokjal le rola a babad miatt, ez adjon erot!!!
boldog es egeszseges babavarast! 35+5 km
Először is, nem szívnák, hanem szívnék. Innák és ennák? Na mindegy.
Ami a válasz: a szénmonoxid 7x erősebben kötődik a hemoglobinhoz, azaz ha elszívod azt a néhány slukkot, akkor is kiteszed az oxigénhiánynak a babádat. Ne tedd, hidd el, nem éri meg. Szedjél magne b 6-ot, az megnuygtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!