Csajok! Akartok jót nevetni? Akkor katt a linkre, és olvassatok.
2010. febr. 11. 16:59
21/29 anonim válasza:
Lehet azért írt ilyen választ mert pont ő rakta fel a kérdést és ég a pofája!:D Akkor húzza fel magát az ember így amikor "ludas" az adott dologban!:D :D
22/29 anonim válasza:
"Annál a seggarcnál bárki többet ér, én pedig pláne. Ha nem értesz ezzel egyet, akkor vele értesz egyet."
Kicsit vegyél vissza a lendületből, és próbálj meg a trágár szavak helyett ésszel érvelni! Az, hogy én kivel aértek egyet nem számít. A te stílusod sem jobb mint az öve, Komám! Egy szinten vagytok! Hogy tudsz e segíteni? Igen! Tanulj meg viselkedni!
23/29 anonim válasza:
Szóval nekem vissza kell vennem, de neked nem. Egyértelmű, te lehetsz a felsőbbrendű lény, aki mindenkinek megmondhatja, hogy mit csináljon. Ez egy olyan oldal, ahol szabad véleménynyilvánítás van. Én élnék ezzel a lehetőségemmel, még ha neked nem is tetszik. És ezt olyan formában teszem amilyenben az oldal csak engedi. Ehhez a szinthez ezt találtam megfelelőnek. Észérveket egy ilyennek? És ha már te értettél vele egyet, akkor inkább te hasonlítasz rá és nem én. Tanuljak meg viselkedni? Ha a saját szintemen írogatnék, akkor neked is tolmács kellene. Persze nem én vagyok a legjobb, de most rossz helyen kopogtatsz.
24/29 anonim válasza:
Seggarc, hülye gyerek, csökött agyú! Én egyikkel sem illettelek sem téged sem mást. Nem szokásom. Nekem szabad? Mit? Én nem a véleményed kifogásoltam ,és még csak le sem hülye gyerekeztelek. Nem vagyunk mi egyenlő helyen. Nekem az ahogy a véleményed írod nagyon hasonlít arra akit éppen kritizálsz! Illetve alázol! Semmivel nem vagy jobb nála, mégis felsőbbrendűnek érzed magad. Pedig csak a saját szinteden tudsz csak írogatni és hidd el nekem nem kell tolmács, bár csak néha járok olyan alacsony szinten!
25/29 anonim válasza:
Úgy látom egyáltalán nem megy át amit írok. Akkor csak nem olyan magasan vagy te mint ahogy képzeled. Ha meg lealacsonyodok a szintedre, meg vagy sértődve. Legyen kellemes hétvégéd. Már ha érted mi az.
26/29 anonim válasza:
"Ha meg lealacsonyodok a szintedre, meg vagy sértődve" Mondd melyikünk írt itt alázódva? Pont ez a baj a gyakori kérdésekkel. Jön egy válasz és nem az a baj, hogy a másiknak nem tetszik, hanem , hogy rögtön le van barmozva! A hülye gyereknek nevezés az nem kritika csak egy primitív sértés! Bár nem tud mindenki érvelni, ahhoz ész is kell! Lehülyézni valakit sokkal könnyebb! De az is tetszik ahogy váltasz és megpróbálsz kulturált lenni de sajnos kilóg a lóláb! Ez biztosan átjön! Köszönöm a jókívánságokat! Hasonlóan kellemes hétvégét kívánok neked én is!
27/29 anonim válasza:
Olvasd már el mit írsz okoska! Próbálkozhatsz, de ettől se intelligensebb nem vagy, se okosabb. Ha nem tetszik tehetsz egy szívességet! :)
28/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Szerintem ezt, amiket írsz, ugyan úgy nem tudja értelmezni, mint a linket amit kitettem. Érdekes módon,a többiek igen.
Fölösleges időpocsékolás újraolvastatni. Aki elsőre nem vágja, utána sem fogja. Ezeket úgy hívjuk, hogy hülyék :D
2010. febr. 15. 08:41
29/29 anonim válasza:
Azért vette magára a belinkelt kérdést mert ő maga is ilyen primitív!Mindig az kiabál akinek a háza ég...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!