Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok! Akartok jót nevetni?...

Csajok! Akartok jót nevetni? Akkor katt a linkre, és olvassatok.

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__36737..

Jó szórakozást :))))

2010. febr. 11. 16:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
11%
Na és?Akkor mi van ?Te mennyivel vagy értelmesebb hogy ezt ide belinkelted,ezzel most azt hiszed csináltál valamit?Arról meg nem is beszélve hogy biztos te is tettél már fel ilyen vagy ehhez hasonló kérdést,ne is tagadd.Ha van gyereked ezt fogod neki tanítani hogy minél jobban alázza az amúgy is szerencsétlen embereket.Büszke lehetsz magadra mosolyt csaltál a hozzád hasonló sekélyes emberek arcára,micsoda nemes tett.Lehet hogy a te általad feltett kérdést is be lehetne ide linkelni,a saját szerencsétlenségedet akarod netán leplezni hogy idegen emberből csinálsz hülyét?
2010. febr. 12. 07:12
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én egyik barátnőm dokit váltott,előtte egy öreg "bácsikához"járt,aki azt mondta neki mindig TELJESEN le kell vetkőzni,és ugy felfeküdni az asztalra.Az uj dokija egy fiatal orvos volt,mondta neki a csávó hogy feküdjön fel az asztalra,oda sem nézett,irkált valamit a gépébe.Amikor odafordult,majdnem hanyatt esett,mert a csaj ott feküdt tök pucéran!!Olyan zavarba jött hogy mondta neki hogy felülre öltözzön vissza,és addig kiment a rendelőből:-)
2010. febr. 12. 08:05
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

:D Nekem közeli ismerősöm ment először nődokihoz.Doki szól hogy akkor le kéne vetkőzni.Oké,le is vetkőzött,csak a bugyit hagyta magán...:)

Ez nagyon rég volt,mert az illető már középkorú és ő mesélte az égését anno!:)

2010. febr. 12. 08:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először jártam nőgyógyásznál kamaszként,én is fent felejtettem a bugyit,nagy nyugodtan felfeküdtem,doki oda se nézett,húzta a gumi kesztyűt,és .....kezdte volna a vizsgálatot,mire csodálkozó arccal mondja a doki:kislány a bugyit is le kéne ám venni.....:)
2010. febr. 12. 09:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott egy jobb sztori!:)Anyám eléggé "szeles",ha izgul és mindig izgul,ha nőgyógyászhoz megy,és szegénynek eléggé uralkodnia kell ilyenkor magán,hogy ne pukizza el magát,ezért kellemetlen neki a vizsgálat...Magándokihoz ment,rákszűrésre,persze,megint szorította,nehogy baleset történjen,de az orvos így nem bírta rendesen megvizsgálni,teljesen "oda" hajolt a doki,és váratlanul rámordult anyámra,hogy:engedje már el magát végre....:)Anyámnak se kellett több,megijedt és telibe arcon fingta a dokit!:))))Gondolhatjátok,hogy égett utána szegény,és persze orvost váltott....:)))
2010. febr. 12. 09:35
 16/29 anonim ***** válasza:
63%

07:12-nek.

Figyi már hülyegyerek!

Ha nem tudod miről van szó, akkor menj kapálni! Szerintem a fenti linkben te tetted fel a kérdést és most szégyenből támadsz! Ha elolvastad volna az egészet, de legalább az első oldalt, akkor tudnád, hogy nem a kérdés a vicces! Persze a csökött agyadnak(ha egyáltalán van agyad)ezt hiába magyarázom. Szóval ne csesztesd a kérdés íróját, csak azért, mert te hülye vagy. Nem véletlen van ez a válaszod alatt:

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:12

Hát ennyit érsz komám.

2010. febr. 12. 10:24
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te sem érsz sokkal többet, "Komám"!
2010. febr. 12. 11:16
 18/29 anonim ***** válasza:
68%
"Kedves" előttem szóló. Annál a seggarcnál bárki többet ér, én pedig pláne. Ha nem értesz ezzel egyet, akkor vele értesz egyet. Ez csak annyit jelenthet számomra, hogy azonos szinten mozogtok. Ezért pedig nem haragudhatok, hisz nem lehet mindenki okos. Ha bármiben tudnék segíteni, szólj nyugodtan, elmagyarázom. Szép napot!
2010. febr. 12. 12:58
 19/29 A kérdező kommentje:

"Kedves" 07:12.-es válaszoló!

Te miért jársz erre az oldalra? Piszkálni másokat?

A többiek miért nem szóltak le? Mert értették a viccet.

Lehet hogy elég nagy IQ hulladék vagy, és talán ezért nem jutott el a tudatodig. A többieknek meg igen.

Azért mert ezt ide belinkeltem, nem tettem semmit, ráadásul még nem is hittem, hogy tehetek. DE! Te sem tettél semmit. Vagyis de. Jól leszóltál, és majdnem hogy elküldtél melegebb éghajlatra.

Ez alázás? Nekem nem úgy tűnik.Amit te műveltél,a válaszoddal,az alázás.

Igen, van gyermekem,de ahogy látom neked nincs.Vagy ha van, biztos gyűlöl téged.

Nem tudom hogy pasi vagy-e, vagy nő, de teljesen mindegy. Nem így kellett volna ezt lereagálnod.

És képzeld! Én még ilyen kérdést nem tettem fel. Butának tűnő kérdést meglehet, de csak azért, mert akkor még nem tudtam rá a választ.

Ez az oldal azért jött létre, hogy kérdéseket tegyünk fel,és aki akar, vagy tud, az válaszolhat rájuk.

Én csak idejárok, és csak a terhesség és szülés témakörben kérdezgetek, mert képzeld, én egy kismama vagyok.És itt mindig kedves,és normális válaszokat kapok. Ez az első, hogy egy ekkora parasztba ütköztem.

Megosztottam másokkal ezt, amit tegnap találtam. Milyen hibát követtem el? Én nem vagyok hozzászokva ehhez, hogy valaki így beszéljen velem.

Szóval szerintem gondold át, mert ha ezt velem megcsinálod, úgy másokkal is. Látván a százalékodat.

2010. febr. 12. 13:08
 20/29 anonim ***** válasza:

Csajok,ne foglalkozzatok vele,valszeg nem erti a poent.

Nem baj en az o valaszan is jot rohogtem.

"sekelyes emberek" vagyunk mi kismamak meg anyukak,hat ez jo:D

Jo ha tudod kedves 37%-os valaszado h ez az oldal nem azert van h hulyesegeket kerdezzenek,ezert "tunik" ki a tobbi kozul.Mi meg mertunk rajta rohogni egy jot.

2010. febr. 12. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!