Kérlek olvassátok el,37. hétben meghalt a babám?
Először is köszönöm a sok segítséget, tanácsot, amit tőletek kaptam. Most egy időre búcsúzom, de remélem 1 év múlva újra találkozunk :)
Leírom mi történt velem, hátha ezzel bárkinek is segíteni tudok. Senkit nem megijeszteni szeretnék, ami történt az világszerte ritka.
Ezeket a kérdéseket tettem fel a tüneteimmel kapcsolatban, ha valaki szeretne beazonosítani...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Február 2-án hajnali 3-kor 1.5 óra alatt összeomlott a vérkeringésem és rohammentővel szállítottak a megyei kórházba. Senki nem tudta mi történik, a terhességemet végig úsztam, a vérképem mindig tökéletes volt, semmi vizesedés, 7kg hízás, makk egészség, kiegyensúlyozott boldogság.... ebből lett a rémálom. Először azt hitték méhlepény probléma, majd kiderült, hogy májepedésem volt. A babámat nem tudták megmenteni, az én életemet csodák-csodája egy több órás műtéttel igen. A férjem órákig azt hitte egyedül marad, de hála a szakképzett és odaadó orvos csapatnak életben maradtam.
Egyenlőre nem tudják mitől volt, Hellp szindrómára csak a külső tüneteim utaltak, a fogamzásgátló szövődménye a másik feltételezés. Majd a szövettan talán kiderít valamit.
Hétfőn az orvosnál még minden rendben volt a panaszaim azok voltak amiket itt is leírtam és életem legboldogabb időszakából egy rémálom lett.
Kérlek vigyázzatok magatokra és a bennetek növekvő aprócska életre! Mindenkinek sok boldogságot! Senkit nem akarok sem felzaklatni, sem megijeszteni, nyugodjatok meg.... a statisztikák alapján mivel ez velem megtörtént veletek biztos nem fog. De hátha egyszer évek múlva ezzel az irománnyal segíthetek valakin! Békés, boldog babavárást! Sok-sok egészséges és gyönyörű babát kívánok Nektek! Remélem még találkozunk :)
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben zajlik :)
A könyved címét leírod?
Nagyon-nagyon izgulok értetek és szurkolok, hogy minden rendben lesz, és rendben is lesz az tuti!!!!
Vigyázz magatokra, és majd jelezd nekünk, ha megérkezett a trónörökös! :)
Jó olvasni, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. :)
Engem is érdekel a könyved címe.
Hát le a kalappal előtted!!!
Nagyon pozitív ember vagy és megkönnyeztelek!!!
Nagyon-nagyon örülök hogy sikerült a baba és már valóban nem sok van hátra és találkozhatsz a kicsikéddel!!!
Majd írj ha meg lett a baba!
Könnyű szülést kívánok!!!
A könyved címe engem is érdekel!!!
Gratulálok, remélem jól vagytok!
Miről szól a könyved? Elárulod a címét?
Igazán csodállak ezért a pozitív hozzáállásért :)
Sziasztok, annyira jól esik, hogy ennyien érdeklődtök :)
A könyv címe:
HEL(L)P - A lélek hétpróbája
Belinkelek a bookline-ról egy ajánlót.
Szerencsére, viszonylag jó fogyás van, de azokból az üzletekből ahol éppen nem viszik, onnan lassan majd elkezdik visszáruzni... Így azt tudom mondani, hogy még ebben a hónapban elvileg kapható a Libri, Líra, és Alexandra üzleteiben.
A könyv egyébként nagyon pozitív, a történtek ellenére :), tulajdonképpen nem is kifejezetten csak arról szól. Szívesen ajánlom Nektek, és köszönöm az érdeklődést!!!! Tényleg nagyon jól esik.
Rólam még annyit,hogy gyorsan telnek a hetek, kb. 5 hét múlva megszületik a kisbabánk, programozott császárral. Hogy pontosan meddig húzzuk, az függ a véreredményeimtől is, ami egyenlőre (és így is marad) egészen tökéletes. A napjaimat már kórházban töltöm, felügyelet alatt, de azt sem bánom, mindent a cél érdekében!!!
Mindenképpen tájékoztatlak benneteket a fejleményekről! És a könyvet ha olvastátok, negatív, és pozitív kritikát is szívesen fogadok :)
Köszönöm
Sziasztok!
Kedves Kérdező!
Én csak most olvastam el a teljes történetedet, végig sírtam, annak ellenére is, hogy az utolsó oldalakról értesültem, Anyuka leszel!
Eszembe jutott az, hogy mi emberek, mennyire gyarlóak is vagyunk, mennyi minden miatt feleslegesen nyavajgunk, de az a nagy szerencsénk, hogy vannak köztünk olyanok, mint Te, akik révilágítanak az igazi értékekre! Köszönöm Neked!
Az én kisfiam 7 hónapos múlt...az életemnél is jobban szeretem, most pedig, hogy elolvastalak, azt hiszem, még ennél is jobban, ha létezik ilyen ...
Te nekem hihetetlen lelkesedést és pozítivumot adtál, én pedig annyit tudok adni Neked, hogy elmondom, a legjobb szülő leszel, aki csak lehetsz és a legcsodálatosabb pillanatok várnak Rád mint édesanya...és amikor a kisbabádra nézel először és megpuszilgatod, kívánom, az a pillanat örökké tartson!
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!