Kismamák csak én félek az új influenza miatt?
Ne leszidjatok, csak válaszoljatok,hogy ti féltek-e tőle...vagy csak én tartok még mindig a témánál??
Mert én még jobban félek amióta kiderült, hogy babás vagyok.
Elsővel egyetértek!
32 hetes kismama vagyok,nem oltattam és nem félek.
Média,hazugság,érdekek és pénz az egész!!
31 hetes kismama vagyok, két hónapja oltattam.
Valószínűleg egyikótök se tudja - a lepontozóbajnok meg végképp nem -, hogy bármely fertőző betegség terjedése akkor lassul le számottevően, amikor a lakosság oltottsága/immunitása eléri a 30%-ot. Namármost tudtommal Magyarországon az oltottak aránya jelenleg 27%.
Nem tudom, felfogjátok-e, hogy ez mit jelent. Akik nem oltatták be magukat, azok azoknak köszönhetik a járvány terjedésének lassulását, akik beoltatták magukat! A járvány épp azért kezd végre lecsengeni, mert elég embernek volt annyi esze, hogy védettséget szerezzen ellene. Úgyhogy kéretik nem fikázni őket ezért.
Utolsónak.
Ha nem lennék kismama lehet hogy nem is gondolkodtam volna azon hogy oltassak-e vagy ne DE már nem vagyok egyedül a testembe,és eszem ágában sincs kitenni a babám az "ismeretlennek".
Ezért nem oltattam.
Egyébként minden évben meghalnak isnfluenzában hasonló számban csak azt nem mondja a média,vagy csak esetleg megemlíti...ennyit erről...!
Ha nem lennék kismama, nem is gondolkodtam volna azon hogy oltassak-e vagy ne. Eddig soha nem oltattam. DE már nem vagyok egyedül a testemben, és eszem ágában sincs kitenni a babámat a vírusnak.
Ezért oltattam.
Mivel már eltelt pár hónap, most már van némi statisztika az új vírusról. Összehasonlítva a szezonálissal: nem nagyobb a halálozási aránya, DE
1) 4x annyian kerülnek miatta intenzívre, lélegeztetőgépre
2) a legveszélyeztetebb réteg nem a kisgyerekek és az idősek, mint a szezonálisnál, hanem érdekes módon a fiatal felnőttek, a középkorúak és a KISMAMÁK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!