Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Engeditek magatokat...

Kismamák! Engeditek magatokat beoltatni az új influenza elleni "védő"oltással?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 00:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2009. szept. 26. 00:01
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj,bár (már) nem vagyok kismama,de én nem ajánlom,hiszen még nem is engedélyezték!!!
2009. szept. 26. 00:52
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Én sem vagyok már kismama,de semmiképpen nem oltatnám be magam egy hisztéria kedvéért.Nem tudja senki megmondani,hogy milyen hatással lenne a babára.Ezért sem magam,sem a babámat nem oltatnám be.Így is sok felesleges gyógyszert adnak a babáknak,amikor természetes módszerrel is lehetne őket kezelni.
2009. szept. 26. 06:37
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Én biztos, hogy nem, hiszen a védőnőm is óva intett tőle, mivel kismamákon nincs is tesztelve. Hiába gyengített vírus, mégiscsak vírus, nem lehet tudni, hogy hat a magzatra.Isten őrizzen, hogy valami baja legyen a picinek.

Én azt gondolom erről az egészről, hogy megint valami gyógyszergyári fogás az egész, hogy több pénzhez jussanak a gyógyszergyárak. Egy terhes nőnek amúgy is van miért aggódni a 9 hónap alatt, nem szükséges még rá tenni egy oltással is.

A megelőzésre kell nagyobb hangsúlyt fektetni. Én pl. kaptam egy ismerősömtől műtősmaszkot és ha nagyon terjedne járványszinten, akkor nem fogom szégyellni az utcán hordani. Meg gyakrabban kell kezet mosni. Ennyi amit tehetünk.

Jó egészséget kívánok és vigyázzatok magatokra!

27 km.

2009. szept. 26. 07:28
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

20 hetes vagyok. Nem fogom beoltatni sem magamat, sem a 12 hós kislányomat.

A férjem megkapja, mert a helyi önkormányzat kampányszerűen beoltatja a pedagógusainkat.

2009. szept. 26. 07:35
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Minden napos kérdés. :)

Nem engedném, mert lehet többet árt mint az influenza. Nagyon fel lett fújva a dolog szerintem, a "régi" influenza is veszélyes lehet a kismamákra... A babának a betegségeknél a láz és a szövődmény árt. Ezt egy megfázással is el lehet érni...

2009. szept. 26. 08:45
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Én október végére vagyok kiírva szülésre. Mi azt beszéltük a háziorvossal, hogy ha még egyben leszek, akkor azért nem, mert mindenórás kismama leszek. Ha már megszültem, akkor azért nem, mert a szervezetem le lesz strapálva és szoptatni fogok.

A háziorvosok voltak ÁNTSZ előadáson az oltással kapcsolatban, ahol azt mondták még nekik is, hogy aki már állapotos az ne oltassa be magát.

2009. szept. 26. 09:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából arra voltam kíváncsi, hatott-e rátok ez a hisztéria, amit a második halálos áldozat miatt a média csinál. Örülök, hogy okosabbak vagytok annál, hogy bedőljetek ennek a marhaságnak. Láttam a neten egy videót, amiben arról beszélt a faszi, hogy ez a lassú népírtás szükséges kelléke, mert nem azonnal lesznek mellékhatásai, hanem fokozatosan gyengíti az immunrendszert és ezzel rombolja az egyébként egészséges társadalmat. Sajnos azóta a linket letiltották pedig nagyon jó lett volna, ha mindenki megnézhette volna.
2009. szept. 26. 16:02
 9/13 A kérdező kommentje:
A megelőzésről: doki mondta szedjen az egész család c vitamint, mert az erősíti az immunrendszert és akkor el sem tudod kapni.
2009. szept. 26. 16:04
 10/13 A kérdező kommentje:
2009. szept. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!