Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki kismamák közül...

Szedett valaki kismamák közül oscillococcinumot? Nekem ajánlották az influenza megelőzésére.

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok és szedem most az elevitet, cetebét, Neo ferro folgammát. Nem tudom hogy ezek mellé még bevehetem-e ezt a homeopátiás készítményt. Kicsit félek hogy elkapom az influenzát de oltást nem akarok.
2009. nov. 3. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is 12 hetes vagyok és szedtem egy adagot, mert kicsit meghültem. Ráadásul én fejfájásra is homeóst szedek.
2009. nov. 3. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes körül nagyon beteg voltam, akkor szedtem. És mivel maradt, lehet, hogy megelőzésre újra fogom, azt hiszem, az heti 1-et jelent.
2009. nov. 3. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy nekem bevált.
2009. nov. 3. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem is heti 1-et ajánlottak a megelőzésre.
2009. nov. 3. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ezt akarom elkezdeni, csak várom a fizut, aztán megyek patikába, és kifosztom őket. :)

Cetebéből mekkorát szedsz? 500 mg?

10 hetes km

2009. nov. 3. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Már több mint egy hónapja szedem heti egy ampullát belőle pusztán megelőzés céljából. Szerintem teljesen jó. Emellett van egyéb homeopátiás bogyó is, valamilyen ehinácia származék, amit szintén lehet szedni gyereknek és kismamáknak is (25 hetes mami)
2009. nov. 3. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!