Ti visszamennétek a helyemben dolgozni?
Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. Nagyon vágytunk erre a babára, úgyhogy most nagyon nagy nálunk a boldogság. Nincs rosszullét, nagyon más tünetem se, hál' Istennek eddig jól bírom. A problémám ott kezdődik, hogy egy picit barnáztam egy hete, és a doki egyből kiírt veszélyeztetett terhesnek. Pihenés. Táppénz. Viszont már jól vagyok, ha szeretném, vissza is mehetnék dolgozni. Irodai munkát végzek, ami nem lenne rossz, csak iszonyat sok a munka, kevesen vagyunk, nagyon sok a stressz, legfőképp a közvetlen főnökömnek köszönhetően. Bejelentettem, h kismama vagyok, még idő előtt, azért, mert hazudni sem akartam, h miért vagyok táppénzen, meg nem tudtam mi lesz még. Erre megkaptam, h rám nem lehet számítani, meg én tőle, ha visszamegyek ne várjak segítséget, hogy esetleg tehermentesítsen, készüljek fel a túlórákra is...(amit szerintem meg sem tehetne...egy kismama nem túlórázhat, nem?) Szóval, szar helyzet, mert jól vagyok, mennék dolgozni, nemcsak a pénz miatt, hanem mert ráérnék még itthon ülni, és a négy falat nézni. De ez a szörnyeteg nő, akinek megjegyzem, senkije sincs, soha nem szült, abszolút nem könnyíti meg a helyzetem. Így féltem a babám egészségét, a sok stressztől...Ti mit tennétek a helyemben, vagy ilyen esetben? Volt valaki hasonló helyzetben?2015. febr. 9. 10:03
11/13 anonim válasza:
Visszamennék és ha nem megy még mindig eltudsz menni táppénzre.
Nem teheti meg hogy túlóráztat,hisz terhesen könnyített munkát kell ajánlania akár kevesebb órában is ugyanannyi fizetésért.
Boldog babavárást.
12/13 anonim válasza:
Nem mennék, mert én is barnáztam-véreztem picit az elején, utána minden jó volt, semmi terhességi tünet, nyugalom, semmi stressz és még is véreztem utána még többször is a 13. hétig. Nem tudhatod, h fogsz-e még vérezni, azt se, h épp mitől, és azt sem, hogyan végződik egy ilyen vérzés. Ne kockáztass, ez most az a szituáció, amikor nem szabad.
13/13 anonim válasza:
Ha képes vagy rá, hogy ne idegeskedj miatta, akkor a helyedben visszamennék. Nem rúghat ki, csinálnám, ami tőlem telik, aztán 8 óra letelte után felállnék és hazamennék. (persze, nem tudom, milyen munkáról van szó és megoldható-e ez). Segítesz a munkatársaknak is, te sem unatkozol. De ha csak idegesíted magad, akkor nem mennék vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!