Ti visszamennétek 50. 000 forintért napi 8 órában dolgozni 3 gyerek mellől?
5 éves a nagy, az ikrek 3,5. Mind ovis, de csak fél naposak most, délben hozom el őket. Számolgattam, és tulajdonképpen ha leveszem azt, hogy a bejárást nem fizetik, + most ingyen esznek az oviban (szoc.), ha dolgoznék az is lenne, és most itthon dolgozom, de ha visszamennék, annak az összege sem lenne, így kb 50 ezerért mennék el, a gyerekeknek egész nap kéne lenniük, az elvitel macerás lenne, nem is tudom hogy oldanám meg, haza ok lenne.
Kijövünk így is, néha összehúzzuk magunkat hó végén, van mikor erre sincs semmi szükség.
Ha jól értem, akkor 50 000 Ft a plusz bevétel lenne. Mindenki ismeri a saját helyzetét, mennyire vagytok rászorulva a többlet pénzre. Ha megengedhetném magamnak, akkor nem mennék. Ha meg a gyerek új ruhája, meg azok a kis extrák múlnak rajta, amitől nyugodtan alszom akkor visszamennék.
Én úgy látom, hogy te nem akarsz dolgozni és erre megerősítést vársz. Ezt neked kell eldönteni...
Ez rajtad múlik!
Unatkozol otthon? Mrnnél emberek közé?
Vágysz felnőtt társaságra?
Mi is kijövünk a pénzből, de inkább dolgozom, mert akkor futja olyanra is, amire vágyom, és ha nem dolgoznék, nem futná rá!
Pl. Múlt évben a fizumból lett 2 új kanapé a nappaliba, 2 új lap tv a szobákba, s új függöny, sötétítő!
Magamnak is vettem új ruhákat.
Szóval azért ha dolgozol, futja olyanra, amire vágynál
Elvileg az ikrekre 5 éves korig jár a gyes. Mellette 57.000 családi pótlék, és az adókedvezmény, plusz az apa munkája.
Ha kijöttök a pénzből nem mennék vissza 50.000-ért 3 gyerek mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!