Nem tudom kié a gyerek!?
Figyelt kérdés
Szóval, tudom most ezért mindenki elítél, de először olvassátok el a történetemet. Egyik év novemberebén szét mentünk élettársammal (oka: hogy otthon laktunk anyukánéknál, sok volt a vita). Decemberben, szilveszter előtt együtt voltam valakivel, egy egy éjszakás futó kapcsolat volt. Ezután, január elején, szinte újév napja után találkoztunk élettársammal, nem tudtunk ellen állni a kísértésnek. Ez után februárban megtudtam, hogy terhes vagyok. Meg is tartottuk, november 1.-jén szültem, índitották, mert nem akart megindulni. Szerintetek a hónapok száma alapján ki az apa? Lehetséges, hogy a decemberié? Hallottam róla, hogy a sperma x óráig képes életben maradni... Teljesen kétségbe vagyok esve, mivel élettársam nem tudja, h amíg nem voltunk együtt én lefeküdtem mással, de mivel neki islett barátnője, így azt gondoltam, h ez egy kis bosszú, mára már tudom, h ez mind gyerekes volt. :(2014. jan. 8. 23:41
1/28 anonim válasza:
Csináltass DNS tesztet nem vagyunk látnokok. Elég undorító egy férfit egy gyerekkel átverni. Te se várj soha őzintéseget se a férfitől se a gyerektől.
2/28 A kérdező kommentje:
Nem tudnék anélkül csináltatni dns tesztet, h ne tudja meg. Már utána olvastam a dns központban. De egy boldog család vagyunk, ezt romboljam szét? Fiam imádja az apját, apja imádja a fiát... Megérdemlem ezt a szenvedést :(
2014. jan. 8. 23:50
3/28 anonim válasza:
Ha pontos dátumokat írnál, úgy könnyebb lenne. pl, hogy mikor volt az utolsó menzeszez és, hogy hány naposak a ciklusaid. Ezekből könnyebb lenne számolni, bár ez sem 100%-ig tuti. A legbiztosabb természetesen a DNS teszt lenne. Na meg, hogy mit mondanak az ismerősök, rokonok. Hasonlít apukára? Ha egyáltalán nem félsz felfedezni hasonlóságot a gyermek és a volt élettársad között, akkor azért elgondolkoznék...
5/28 A kérdező kommentje:
De ha 11. hónapban szültem, az lehetséges, hogy a decemberié lenne? De az olyan sok idő, nem?
2014. jan. 8. 23:51
6/28 A kérdező kommentje:
Mindenki mást mondd, valaki az apját látja benne van aki engemet. Menzeszemet nem tudom sajnos, mert akkoriban csúnya életet éltem, hogy elhagyott a párom, de azóta talpra álltam. Csak ez gyötör, ez a kérdés :(
2014. jan. 8. 23:53
7/28 anonim válasza:
Hasonlóság semmit sem jelent, akár ükszülőkre is hasonlíthat akikről se kép se nem emlékezik senki is. Másrészt meg a kutyák is elkezdenek egy idő után a gazdira hasonlítani mert felveszik a szokásukat szóval az egyáltalán nem számít.
8/28 A kérdező kommentje:
De viszont, az apjának a bal combján van egy nagy anyajegy és a fiamnak majdnem ugyan ott ugyan olyan firmájú szürkés foltja van, ez már születése óta meg van. Talán ez?
2014. jan. 8. 23:58
9/28 anonim válasza:
Ha novemberben szültél teljesen kizárt, hogy előző decemberben estél teherbe. Ne legyél enyire buta. A terhesség 40 hét ha netán túlhordod akkor is max 42.
10/28 anonim válasza:
Számolgattam. Szerintem kizárható a decemberi pasas, mert akkor, ha november 1.-én szültél, akkor már legalább egy 44-45 hetes terhességnek kellett volna lenni. Azt meg kizártnak tartom.
Szóval nyugodj meg, a párod az apa. De ezt te is kiszámolhattad volna. Ha februárban tudtad meg, hogy babát vársz és nov. 1.-én szültél, kb egy 41-42 hetes terhességed lehetett. De ez csak matek.
A hasonlóságra meg csak annyit, hogy a kisfiam már újszülöttként is kiköpött apja volt és ez a mai napig sem változott, már 3 éves. Az ismerőseim között nem egy, nem két baba van, aki teljesen úgy néz ki, mint valamelyik szülője, csak kicsiben. Hát én erre a hasonlóságra gondoltam. Nm pedig a kutya-gazdi példára.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!