Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom kié a gyerek!?

Nem tudom kié a gyerek!?

Figyelt kérdés
Szóval, tudom most ezért mindenki elítél, de először olvassátok el a történetemet. Egyik év novemberebén szét mentünk élettársammal (oka: hogy otthon laktunk anyukánéknál, sok volt a vita). Decemberben, szilveszter előtt együtt voltam valakivel, egy egy éjszakás futó kapcsolat volt. Ezután, január elején, szinte újév napja után találkoztunk élettársammal, nem tudtunk ellen állni a kísértésnek. Ez után februárban megtudtam, hogy terhes vagyok. Meg is tartottuk, november 1.-jén szültem, índitották, mert nem akart megindulni. Szerintetek a hónapok száma alapján ki az apa? Lehetséges, hogy a decemberié? Hallottam róla, hogy a sperma x óráig képes életben maradni... Teljesen kétségbe vagyok esve, mivel élettársam nem tudja, h amíg nem voltunk együtt én lefeküdtem mással, de mivel neki islett barátnője, így azt gondoltam, h ez egy kis bosszú, mára már tudom, h ez mind gyerekes volt. :(
2014. jan. 8. 23:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Újra egy kamu kérdés... Ilyen ostoba nem lehet egy nő. Nem tudod kiszámolni? Ne haragudj, de ez tényleg gáz.
2014. jan. 9. 00:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Én november 3-án szültem, a betöltött 41. héten, tehát túlhordtam, és az utolsó mensim első napja jan. 19. Vmikor jan. végén. febr. legelején lettem terhes.

KIzárt a december...

2014. jan. 9. 05:59
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
A bűntudat a legfeleslegesebb érzés, nem mész vele semmire, próbáld meg elengedni. A baba pedig nem lehet a decemberié, de neked kell tudnod, hogy melyikkel védekeztél, melyikkel nem, mikor voltál termékeny, stb.
2014. jan. 9. 07:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
szia! Én január 5-7 között estem teherbe, (utolsó mensi: dec. 22.) és szept. 29-re voltam kiírva. (1 héttel túlvittem: okt. 6-án szültem. Kizárt, h. decemberben - szilveszter előtt - estél volna teherbe és novemberben szültél volna.
2014. jan. 9. 07:24
 15/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És nem kamu a kérdés, azért paráztam mert olvastam, hogy a sperma x óráig még él. Én is számolgattam. De elméletileg október 24re voltam kiírva, de nem indult meg. Be kellett feküdnöm, és november 1jén közölte a doki, hogy elszámoltak és nem 24én kellett volna szülnöm, hanem 19én, ezért azonnal índítottak.
2014. jan. 9. 08:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapja szültél, és most esel kétségbe? Eddig mi a fenét csináltál? A dokidtól nem kérdezted a terhesség alatt? Vagy akkor még nem érdekelt, ki az apja? A doki mi alapján számolta a heteidet? Biztos ott is kérdezték az utolsó menzesz időpontját.

Ne haragudj, de igaza van az egyik előttem írónak, eléggé kamu-jellege van.

De hogy válaszoljak is. A sperma nem képes hónapokig életben lenni, így biztos, hogy a párod az apja. (ha tényleg csak decemberben voltál együtt mással, és később nem)

2014. jan. 9. 08:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a decemberié,hogy is lehetne...
2014. jan. 9. 08:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezen adatok alapján igazából még január elsején se eshettél teherbe, hanem minimum január végén.
2014. jan. 9. 09:24
 19/28 anonim ***** válasza:
40%
az én gyerekemnek is ugyanott van anyajegye, illetve kis foltja, ahol az apjának. sőt ott is van neki ahol nekem..és az én anyámnak volt.örökletes ez is! ebből is kiindulhatsz!(pontosítok: nem pici anyajegyről, hanem kis foltról beszélek.)
2014. jan. 9. 10:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
októberi baba nem fogan decemberben, pláne nem október legvégi baba...
2014. jan. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!