Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom kié a gyerek!?

Nem tudom kié a gyerek!?

Figyelt kérdés
Szóval, tudom most ezért mindenki elítél, de először olvassátok el a történetemet. Egyik év novemberebén szét mentünk élettársammal (oka: hogy otthon laktunk anyukánéknál, sok volt a vita). Decemberben, szilveszter előtt együtt voltam valakivel, egy egy éjszakás futó kapcsolat volt. Ezután, január elején, szinte újév napja után találkoztunk élettársammal, nem tudtunk ellen állni a kísértésnek. Ez után februárban megtudtam, hogy terhes vagyok. Meg is tartottuk, november 1.-jén szültem, índitották, mert nem akart megindulni. Szerintetek a hónapok száma alapján ki az apa? Lehetséges, hogy a decemberié? Hallottam róla, hogy a sperma x óráig képes életben maradni... Teljesen kétségbe vagyok esve, mivel élettársam nem tudja, h amíg nem voltunk együtt én lefeküdtem mással, de mivel neki islett barátnője, így azt gondoltam, h ez egy kis bosszú, mára már tudom, h ez mind gyerekes volt. :(
2014. jan. 8. 23:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt valami nem stimmel,én biztosra tudom hogy január elsején fogant a lányom,szeptember 22-én született és október 3-ra voltam kiírva.Semmi kép nem foganhatott decemberbe,kb január végén.
2014. jan. 9. 11:54
 22/28 anonim ***** válasza:
Kizárt a decemberi pasi!Nekem dec. 23.-án volt meg(2011-ben),januárban már nem jött meg,pozitívat teszteltem.A kicsi lányom 2012 szept.végén született(október 4.-re voltam kiírva).Szóval nyugi,tuti,hogy az élettársadtól van a kicsi.3 gyerekes
2014. jan. 9. 11:58
 23/28 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is nov. 1-jén született és valamikor febr. közepén fogant. Bár nov. 13-ára voltam kiírva, de akkor is kizárt a decemberi fogantatás...
2014. jan. 9. 12:13
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem december legvégén fogant a babám, szeptemberre voltam kiírva. Januárban, azaz 25.-én tudtam meg, hogy terhes vagyok.

Október 2.-án született meg, 5 nappal túlhordtam.

Olé, hogy életképes a sperma x ideig, de gondolkozz már.......... Nem majdnem 1 hónapig:D

Ha decemberbe estél volna teherbe, akkor október elején kellett volna megszületnie , mint az én kislányomnak.

2014. jan. 9. 13:58
 25/28 anonim ***** válasza:

A dátumokat nem írtad ponostan,

mert az egy éjszakás kaland decemberben mikor volt? szilveszter előtt? Azaz december 1-31ig akármikor lehetett??

Az, hogy január elején együtt voltál a pároddal?? 1-én? meg utána még máskor is?

Csak mert ha pl dec 30-án voltál az egyéjszakással utána pedig jan. 1-én a pároddal, és máskor nem voltál mással, akkor bárkié lehet...

De mivel november 1-én született a pici, inkább valamikor január végefele (vagy inkább január második felében) kellett volna megfogannia!

Akkor is voltatok együtt a pároddal??

A szüléstől számolj vissza 226napot- kb, akkor foganhatott a baba!! (ha el voltál számolva és túlhordtad, akkor annyival több nappal számolj vissza)

Akkor kb megkapod, hogy mikor foganhatott a baba, és talán vissza tudod idézni, hogy akkor már csak a párod volt? Mert akkor nem kérdéses, hogy kié!!

(azért máskor védekezzél, ha egy egyéjszakás kalandba vágsz! és akkor nem kell enned a kefét 9hónap mulva!! ;))

2014. jan. 9. 14:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Okt.14-re voltam kiírva és jan. 23-án estem teherbe. Kizárt a december.
2014. jan. 10. 22:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Nekem dec 27. volt az utolso menzeszem elso napja, kb januar 5-8 kozott eshettem teherbe, januar 18-an mar halvany pozitiv volt a teszt. Szeptember 26-ra voltam kiirva de tulhordtam es oktober 1.-en szuletett meg a fiam.

Kizart a decemberi pasas....

2014. jan. 15. 01:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Hát de kié a puja? Hát ha övé a puja Mónikám, akkor nem lökheti el magától a babáját, csak azért mert a jó Isten az égben van. Igazam van? Na de ha nem az övé a puja, hát nehogy már én ringassam a más majmát!
2022. febr. 16. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!