Nem tudom kié a gyerek!?
Nekem december legvégén fogant a babám, szeptemberre voltam kiírva. Januárban, azaz 25.-én tudtam meg, hogy terhes vagyok.
Október 2.-án született meg, 5 nappal túlhordtam.
Olé, hogy életképes a sperma x ideig, de gondolkozz már.......... Nem majdnem 1 hónapig:D
Ha decemberbe estél volna teherbe, akkor október elején kellett volna megszületnie , mint az én kislányomnak.
A dátumokat nem írtad ponostan,
mert az egy éjszakás kaland decemberben mikor volt? szilveszter előtt? Azaz december 1-31ig akármikor lehetett??
Az, hogy január elején együtt voltál a pároddal?? 1-én? meg utána még máskor is?
Csak mert ha pl dec 30-án voltál az egyéjszakással utána pedig jan. 1-én a pároddal, és máskor nem voltál mással, akkor bárkié lehet...
De mivel november 1-én született a pici, inkább valamikor január végefele (vagy inkább január második felében) kellett volna megfogannia!
Akkor is voltatok együtt a pároddal??
A szüléstől számolj vissza 226napot- kb, akkor foganhatott a baba!! (ha el voltál számolva és túlhordtad, akkor annyival több nappal számolj vissza)
Akkor kb megkapod, hogy mikor foganhatott a baba, és talán vissza tudod idézni, hogy akkor már csak a párod volt? Mert akkor nem kérdéses, hogy kié!!
(azért máskor védekezzél, ha egy egyéjszakás kalandba vágsz! és akkor nem kell enned a kefét 9hónap mulva!! ;))
Nekem dec 27. volt az utolso menzeszem elso napja, kb januar 5-8 kozott eshettem teherbe, januar 18-an mar halvany pozitiv volt a teszt. Szeptember 26-ra voltam kiirva de tulhordtam es oktober 1.-en szuletett meg a fiam.
Kizart a decemberi pasas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!