Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti visszamennétek 50. 000...

Ti visszamennétek 50. 000 forintért napi 8 órában dolgozni 3 gyerek mellől?

Figyelt kérdés

5 éves a nagy, az ikrek 3,5. Mind ovis, de csak fél naposak most, délben hozom el őket. Számolgattam, és tulajdonképpen ha leveszem azt, hogy a bejárást nem fizetik, + most ingyen esznek az oviban (szoc.), ha dolgoznék az is lenne, és most itthon dolgozom, de ha visszamennék, annak az összege sem lenne, így kb 50 ezerért mennék el, a gyerekeknek egész nap kéne lenniük, az elvitel macerás lenne, nem is tudom hogy oldanám meg, haza ok lenne.

Kijövünk így is, néha összehúzzuk magunkat hó végén, van mikor erre sincs semmi szükség.

2014. jan. 11. 08:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Én tuti mennék, nem tudok csak úgy otthon lenni!

Írtad, hogy otthon dolgozol, de az még is csak más, hogy nem otthon vagy egész nap. Nem, hiányzik egy kis kimozdulás, más emberekkel való találkozás?

Üdv egy Anyuka

2014. jan. 11. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy gyes ugyan úgy jár munka mellett ikreknél már nagyon rég óta,családi ugyan úgy jár szóval csak nyernétek vele. Otthoni munkát sem kell azért abbahagyni azt is lehet ugyan úgy csinálni.
2014. jan. 11. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 11. 14:53
 14/18 A kérdező kommentje:

Figyelembe vettem, hogy ugyanígy megkapom a gyest mint most. A gyerekvédelmit azért kapjuk, mert a férjem (sajnos, bár ennél azért jó) kevesebbre van bejelentve, mint amennyit keres. Ha ténylegesen annyit kapna, a megélhetésért mennem kéne, de így kijövünk, új dolgokra is futja, idén nyaralni is mentünk volna, de két autót kellett cserélni, az vitte el a nyaralásra valót, de így van két jóval 5 éves autónk (az egyik teher ráadásul)--ezek igen sokat elvisznek, de kell. Itt nélkülük nem lehet megmozdulni.

Jól írta valaki, nem nagyon van kedvem sem menni, így hogy itthonról is dolgozom, és ráadásul ezt jobban szeretem, mint ahova visszamennék...ezért is nincs kedvem. A kettő együtt nem menne, nem lenne rá idő. A gyerekektől nem szeretném elvenni az időt rá.

Köszönöm a válaszokat, hajlok nagyon arra, hogy nem megyek....

2014. jan. 11. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Ikrekre 7 éves korig jár a dupla gyes, januártòl pedig a 8 òrás munka mellett is jár az 50.000, 7 éves korig.
2014. jan. 11. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Szép család anyuka feketén dolgozik gyes mellett, apa fizetése jelentős részét feketén fizetik és még van képük beadni segélyre papírt. Ehhez azért vastag bőr kell.
2014. jan. 11. 17:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Ahogy visszaolvasom amit írtam,én is ezt írtam volna talán,kedves utolsó.Le kellett volna írnom az összegeket.Épp belefértünk a gyermekvédelmibe,apa min.bérren van,40-50-nel kap többet kb,a vállalkozó csak így volt hajlandó bejelenteni 8 órába,4 óra járulékait így is fizetjük neki.Én meg 5-20 e között keresek,megrendeléstől függően.Szóval nem olyan rózsás a dolog,ahogy az eddigiekből lejött.Bocsánat ha félreérthető voltam.
2014. jan. 11. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha így álltok, szó nélkül mennék vissza dolgozni.
2014. jan. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!