Ez lehetséges? Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
8mm-es petezsák nagyobb méh.ez van a leletemen.Akkor biztos a terhesség ha petezsák is van??azt mondta a doki h 2 hét múlva uh megint.De a teszt negativ(délutáni).A kkor is lehet petezsák ha nincs terhesség?azért érdekel mert kiváncsi vagyok hogy egyáltalán sikerül-e a megtermékenyités mert egy ideje nem jön a baba.reméelm ez most baba lesz.Várok minden hasonló történetet.Köszönöm2010. febr. 10. 18:33
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!22.24-esnek üzenem,hogy azt is Én irtam ki.Először is eszem ágában nincs senkivel szórakozni.Inkább kezdem úgy érezni,hogy velem szórakoznak.Akkor leirom elejétöl kezdve hátha igy érthetőbb.Jan.18án volt az utolsó mensim.De csak 2 napig tartott és Nekem mindig rendesen megjött 5-6 napig.Ezért múlt héten elmentem dokihoz aki megvizsgált uh-n megnézett és azt mondta terhes vagyok kb 4 hetes.Meg is mutatta h ott a terhesség mert nem akartam elhinni.Azt momndta febr.10UH és ha van már szivhang akkor hivjam fel a terhestanácsadást.Akkori leletem:Tyúktojásnyi puha anteflectalt uterus.Sect. caes. grav.s4.Tegnapi leletem az előző levelemben olvasható 8mm petezsákra utaló képlet stb..Azt mondta a doki 2 hét mulva megint uh.Én most nem egészen értem..ma reggeli teszt negativ..de tegnap még volt petezsák.Köv mensit febr 15-re "nem" várom.Remélem igy már érthetöbb remélem nem zavartam össze mást is eléggé össze vagyok Én zavarodva.És kicsit el is vagyok keseredve mert a párom nagyon odavan..
2010. febr. 11. 09:29
12/13 anonim válasza:
Akkor ez csak úgy lehetséges, hogy még január 18-a előtt teherbe estél, azért nem is úgy jött meg mint szokott. Még így is elég furcsa, hogy ő már látott terhességre utaló dolgot, gondolom petezsákot látott ő is, és rá egy hétre meg még csak mindig petezák látszik, és csak 8 mm, és a teszt is negatív. Hát nagyon furcsa ez az egész, majd írj, ha voltál újra orvosnál.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát Nekem is elég furcsa ez az egész ezért is kérdezősködöm itt.A tesztem nem 100% hogy negatív mintha nagyon halványan ott lenne a másik csík majd megnézetem barátnőmmel is hátha Nekem már káprázik a szemem:-)Írok majd mindenképp ha megtudok valamit.
2010. febr. 11. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!