6hetes terhes vagyok és tanácstalan?
Ne haragudj,hoyg visszakérdezek,de hoyg lettél terhes?
Nem került szóba köztetek a harmadik baba valemiylen formában?
Mert ha szóba került és nem akrtátok akkor nyilván védekezni kellett volna. ami nem a te felelősséged,hanem kettőtöké.
Mit mondjunk mi gyakorikérdéses anyukák és nem anyukák?
Lesz egy tábor aki azt mondja tratsátok meg mert: bla bla bla aztán lesznek azok akik meg azt mondják majd hoyg akkor ne tartsátok meg.
Egy biztos: nektek kell dönetni nem nekünk.
Nem is ismerünk benneteket, a családot, a körülményeket, stb... Mit mondhatnánk?
Te akarod egyáltalán? Mert azt nem írtad...csak azt hoyg a párod nem akarja, te meg mintha nem is tudnád mit akarsz....
Először is, még mielőtt az abortuszpárti feministák megint lepontoznának, a modi meg leszedne, nyomatékosan szeretném leszögezni: Sem bántani, sem elítélni nem akarlak. Tehát akkor még egyszer, ha valaki nem értette volna: Sem bántani, sem elítélni nem akarom kérdezőt, ez nyilván nagyon nehéz helyzet. Ettől függetlenül az abortuszról, mint cselekményről bizony határozott véleményem, van: GYILKOSSÁG. Semmi nem teheti elfogadhatóvá egy ártatlan, és védtelen ember megölését. Attól, hogy az embertelen, és ultraliberális törvény engedi, attól az még bűn. Ő Benned már most igenis egy élő személy, már dobog a kis szíve, és hat hetesen már az agyhullámai is mérhetőek.Igenis érez fájdalmat, és kutatások bizonyítják, hogy felnőttként is jöhetnek elő a tudatalattiból magzati emlékek. Igenis tartsd meg légyszi. És erről győzd meg a párodat is. Nyilván ő is meg van ijedve most a nehézségektől. Ez érthető. Senki nem mondta, hogy a mai világban könnyű három gyereket nevelni. De semmilyen nehézségre nem lehet ez a szörnyűség a megoldás.
Itt van pár megrázó fénykép, és hogy milyen hatásai lehetnek az abortusznak. Ezeket légyszi ne csak Te nézd meg, hanem mutasd meg a párodnak is!
"Tartsátok meg! Miért, ha rosszabbra fordulna esetleg az anayagi helyzetetek, akkor a 13 évest megölnétek? Vagy a 11 hónapost?"
A számból vetted ki a szót! Pont most akartam ugyanezt írni!
Szerintem is tartsátok meg! 3 gyerek után már az állam is komoly segítséget nyújt! Ha már van egy 13 éves gyermeked is akkor nem lehetsz 20 éves. És a férjed meg ne húzza a száját. Arra volt esze, hogy megcsinálja, felelősséggel jár ez a tette már bocsi.
Azok a képek barátom kegyetlenek!!! Borzongok tőlük!!!
Vannak helyzetek, amikor hiszek az abortusz létjogosultságában, és nem csak akkor ha beteg a baba, vagy erőszak következménye. Nektek kell tudnotok, hogy eléritek e azt a szintet, amikor nincs más megoldás. Tudom, hogy riasztó lehet a 3. gyerek gondolata, én is megjártam a magam poklát ezzel kapcsolatban, végül a 2. és a 3. között csupán egy év lett. De azt is tudnod kell, hogy a család pillanatok alatt átáll arra, hogy többen lettetek, és furcsa lesz visszagondolni arra, hogy volt ez másként is. Ráadásul a 3 gyerek sokszor gazdaságosabb, mint a 2. Étkezéstérítés ingyen, vagy féláron, ingyen tankönyv, utazási kedvezmény, magasabb családi.
Csak a kényelem miatt ne vetessétek el!
11:43 vagyok még egyszer:
Szerintem az ilyen képek feltöltése a netre kétélű dolog. Biztosan akad olyan nő, aki kényelmi szempontból nem tartaná meg a gyereket, és ha ezek a képek hatással vannak rá, akkor jó. De ugyanezen képek hatására dönthet a megtartás mellett olyan anya is, aki nyomorra szüli a babáját, vagy esetleg az addig született gyerekeivel a felszínen tud még maradni, de a pici az Ő életüket is lehetetlenné teszi. Ez pedig nem helyes.
Hiszek abban, hogy egy abortusz általában jól átgondolt döntés eredménye, és nem volt más út. Az pedig, aki egyszerűen csak nem akar gyereket, lehet, hogy jobb is, ha nem szül.
Az örökbeadást meg inkább hagyjuk! Olvassatok el néhány ezzel kapcsolatos statisztikát, és rájöttök, mégha állami gondozásba is kell, hogy adja a gyereket, nem mond le róla, mert bízik abban, hogy egyszer vissza tudja kapni. aztán meg marad a gyerek, ahol volt. Nem olyan könnyű egy kisbabáról lemondani.
Az ilyen képek közzététele tényleg veszélyes lehet. Barátnőmnél 6 hetesen nyirokcsomó daganatot találtak. Nyilván nem maradhatott ilyen körülmények között a baba. Egy jóakaró azonban hasonló képeket mutatott neki. Ki is borult rendesen, le akarta fújni az abortuszt, mondván majd szülés után kezdi kezeltetni magát. Alig tudta a férje meggyőzni, hogy ne csináljon ilyen hülyeséget, mert minden egyes nappal romlik a gyógyulás esélye. Ráadásul volt már egy 3 éves lányuk is.
Bocs az off-ért, de ez kikívánkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!