Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehetséges? Tanácstalan...

Ez lehetséges? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
8mm-es petezsák nagyobb méh.ez van a leletemen.Akkor biztos a terhesség ha petezsák is van??azt mondta a doki h 2 hét múlva uh megint.De a teszt negativ(délutáni).A kkor is lehet petezsák ha nincs terhesség?azért érdekel mert kiváncsi vagyok hogy egyáltalán sikerül-e a megtermékenyités mert egy ideje nem jön a baba.reméelm ez most baba lesz.Várok minden hasonló történetet.Köszönöm
2010. febr. 10. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A petezsák önmagában még nem jelent babát, de egy nagyon bíztató jel!

Tesztelj még egyet, mert látható petezsák mellett pozitívnak kellene lennie már napközben is. Vérvételre nem küldött el? Milyen tesztet használtál? Hány hetes vagy elvileg? Uccsó mensi?

2010. febr. 10. 18:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van petezsák, akkor biztos, hogy történt megtermékenyülés, és a tesztnek is ki kellene mutatnia. Viszont ez még nagyon az eleje, sajnos sokszor előfordul, hogy üres marad, és nem lesz baba. Ezért hívott vissza téged 2 hét múlva, mert akkor már majd látszania kell az embriónak is, és már lesz szívhang is. Biztos minden rendben lesz! Gratulálok!
2010. febr. 10. 19:00
 3/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Előző válaszolóval egybehangzóan: a petezsák nyilván a beágyazódott petéből lett! Tehát teherbe estél! :) És a nagyobb méh is ezt igazolja (az én leletemre asszem az is rá volt írva, hogy puha). Most a két hetet próbáld meg nem végigparázni, és ha minden rendben, lehet, hogy már látni fogod a pici kis babszemed szívdobogását!
2010. febr. 10. 19:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Vérvételre nem küldött el.Utolsó mensi Jan.18.Az én leletemre is rá van írva h puha uterus.A múlt héten egy másik orvos megnézett és azt mondta h terhes vagyok kb 4 hetes.Egyébként Medi lab tesztet csináltam és kb 2 hete Gabrielt.Holnap reggel mégegy és hétfön kéne a köv mensinek jönnie.Hát... kiváncsi vagyok és reménykedünk.
2010. febr. 10. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem várt előtt egy nappal lett csak nagyon halvány teszt. 5+5 hetesen volt 8 mm-es petezsákom, 8+3 hetesen meg ketten laktak már benne. :-) Még bármi lehet! Akár ikrek is! :-)
2010. febr. 10. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Mensi szerint 3 hetes terhes vagy :O és a teszted negatív..., 4-5 hetes terhes nem lehetsz ebből kifolyólag vagy akkor előző ciklusban fogant és mensiztél terhesen, de akkor meg a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. 2 hete csináltál egy tesztet? Egy héttel a mensi kezdete után? Épphogy elmúlt a mensid és teszteltél?

Ne haragudj, de valami nagyon nem stimmel.

2010. febr. 10. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:
2010. febr. 10. 22:24
 8/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
19:13 vagyok. Hát persze, hogy negatívak a tesztjeid, ha még nem jött el a nemvárt ideje! Én is ugyanígy jártam, nemvár előtt egy héttel negatív, utána egy héttel pozitív lett, és akkor már 5 hetes terhes voltam :) most két hónapos a kislányom. ne dőlj be a tesztek dumájának, hogy 24 órás terhességet kimutat, csak az elmaradt mensi után érvényes (tehát ha extrém esetben egy nappal mensi előtt esnél teherbe).
2010. febr. 10. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Valami tényleg nem stimmel! Biztos, hogy január 18-án jött meg utoljára? Akkor még csak 3 hetes terhes vagy, az még petezsák szinten sem látszik az uh-on, és azt írtad, hogy múlt héten voltál orvosnál, és azt mondta terhes vagy...vagyis akkor 2 hetes voltál...

Ez még furcsább, hiszen a legtöbb esetben 2 hetesen történik a megtermékenyülés, és minimum bő 1 hét mire beágyazódik, szóval nem értem.

2010. febr. 11. 00:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, elég érdekes, hogy mensi után tesztelsz, aztán peteérés alatt orvoshoz mész.

Az a furi, hogy egyáltalán fogadott a dokid.

Több dolog lehetséges:

- elírtad a mensid időpontját

- nem petezsákot látott az orvosod, hanem egy tüszőt a petefészkedben

- szórakozol velünk

- a fejedben nem stimmel valami

2010. febr. 11. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!