Gratulálok ahhoz a kis izéhez, hogy kezeljem ezt a kijelentést?
Az én nagymamám a mai napig kis izézi a dédunokáit, mi mindig nevetünk rajta.
Az első trimeszterben nagyon érzékeny az ember, ez teljesen normális, de jobb ha edzed magad arra, hogy nem mindenki fog úgy beszélni a gyerekedhez, nem szólítja úgy stb, ahogy azt szerinted kellene. Na, nem akarok ennyire előreszaladni, de... próbáld magad azért erre felkészíteni, különben szívrohamot fogsz kapni a játszótéren.
A nagymamád gondolom már idős asszony, legyél vele megértőbb :)
Szia!
Szerintem ne bántson a dolog, biztos nem sértő célzattal mondta. Lehet, hogy tréfának szánta, de az is lehet, hogy csak a kora tréfálta meg őt. Az én nagymamám (81 éves) hosszan tud áradozni, hogy milyen jó lesz majd egy loknis hajú csöpp kislányra vigyázni, néha már én vagyok zavarban, hogy ismételten figyelmeztessem, kisfiam lesz. :) A barátnője (86 éves) pedig minden egyes találkozásunk alkalmával megjegyzi, hogy mennyire meghíztam, majd mikor emlékeztetem, hogy igen, a terhességgel jár egy kis hízás is, megsértődik, hogy neki miért nem szóltunk a babáról... Minden egyes uh-ról kapott képet ő is, csak ez valahogy kiesik neki. Az elején még kicsit nehezteltem rájuk, de ha belegondolok, hogy én milyen leszek 80 x évesen (már ha egyáltalán megérem)...
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!