Gratulálok ahhoz a kis izéhez, hogy kezeljem ezt a
kijelentést?
Figyelt kérdés
Nagyanyám így gratulált a telefonba ahhoz,hogy 10hetes babás vagyok a második gyerekemmel.Úgy mellbe vágott,azt sem tudtam mit mondjak rá...ti ,hogy állnátok hozzá?
...feltételezem nem akart megbántani, biztos nem jutott eszébe a 'baba' szó...
Én nem foglalkoznék ezzel, nem lehet, hogy túlérzékeny vagy a hormonoktól? (nem akarlak megbántani, nehogy félreérts engem)
2010. febr. 9. 10:01
2/14 anonim válasza:
Öreganyáddal ütötték le az első mamutot...!Ennyi a véleményem!
2010. febr. 9. 10:10
3/14 anonim válasza:
MOndd neki, hogy az a kis izé a dédunokája, és reméled azért nem fogja egész életében így hívni:) Meg hogy mikor terhes lett apukáddal/anyukáddal, ő is izét várt, nem babát? Inkább vedd poénra, az öregek néha fura dolgokat mondanak/csinálnak és olyan könnyen megsértődnek. Ne is idegesítsd magad emiatt! Inkább örülj a te saját kis "izédnek":D Jó babavárást neked!
2010. febr. 9. 10:14
4/14 anonim válasza:
Én biztos megbántódnék, bár a hangsúlyt azt te hallottad. Abból kivehető, hogy rosszindulatúan jegyezte meg, vagy tényleg csak nem jött a szájára a szó. Én 19 hetes terhes vagyok, az én nagymamám még mindig azt hajtogatja, hogy ne vegyek neki semmit, mert mi lesz, ha meg sem marad. Tényleg vannak problémák, de álljon inkább mellém és támogasson. Olyan rosszul esik.
2010. febr. 9. 10:17
5/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet, hogy velem és a férjemmel van a baj, de mi is néha így emlegetjük a most 4 hetes babánkat. Pedig gyönyörű és nem gondolom, hogy ezzel bántóan beszélünk róla. Ő a mi kicsi izénk, és imádjuk.
2010. febr. 9. 10:56
6/14 anonim válasza:
Hú... Mondjuk egy nagymamától durva, bár nekem az is rosszul esett mikor a barátnőm megkérdezte hogy na és az embrióval mi van?:O Pedig ő csak szakkifejezést használt, bár ő még nem szült, így annyira nem zavart, na de egy nagyi?:O Inkább akkor nem is mondott volna semmit...
2010. febr. 9. 11:26
7/14 anonim válasza:
néha nehéz már rajtuk kiigazodni,az én nagyim is ilyen,és néha még szánt szándékkal is mondd bunkó dolgot,már bocsánat.szerintem mi még vagy már,nem tudjuk mi is játszódik le bennük.lehet ez csak egyszeri eset volt,de ha folyamatosan megbántana én szólnék neki,legalábbis én kiszoktam osztani a mamám,pedig ő a mindenem!
2010. febr. 9. 11:33
8/14 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem merte babának nevezni, embriónak meg pláne nem, mert nem is "tudja" hogy így nevezik. A hangsúlyt Te hallottad, hogy hogyan mondta.
Nem neki kell örülni a babának, hanem Neked, erre gondolj és örülj neki. :)
2010. febr. 9. 11:38
9/14 anonim válasza:
10 hetesen inkább "izének" nevezhető, mint babának....
2010. febr. 9. 12:02
10/14 anonim válasza:
Szerintem ne sértődj meg rajta, az a lényeg, hogy Ti örüljetek neki, és szeressétek nagyon.
Az idősek már csak ilyenek, mi már a 37. hétben vagyunk, de néha most is azt mondja a dédi, hogy reméli, hogy megmarad a baba. Hiába mondjuk neki,hogy persze, fél.
Legközelebb mutasd be Őket egymásnak, viccesen, nézd dédi ez itt a kisbabánk, kisbabám ez a néni itt a dédimama. Lehet, hogy venné a lapot:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!