11/19 anonim válasza:
Szinten Tena+ eldobhato bugyi volt rajtam az elso 3 napban,utana always ejszakai betetet hasznaltam.Aldottam az eget,hogy vettem eldobhato bugyit, mert vegul csaszarom lett igy ez nagyon kenyelmes volt.
12/19 A kérdező kommentje:
Hath koszi szepen mindenkinek:)
2015. jan. 26. 09:34
13/19 anonim válasza:
lehet hülyeséget kérdezek szülés után miért kell betét mert, utána vérzünk? ne haragudjatok, lehet nektek ez természetes de én nekem első baba és nem tudom.
14/19 anonim válasza:
13. Igen. Keress rá, hogy gyermekágyi vérzés, vagy olvasd el: [link]
Szerintem amikor első gyerekkel valaki teherbe esik sokan nem vagyunk ezzel tisztában. Aztán terhesség alatt összeszedjük az infókat.
15/19 anonim válasza:
hát elolvastam ....azt hiszem erre nem vagyok felkészülve te jó ég most
16/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem volt ám annyira vészes. Az első 2-3 nap az nem volt élmény, aztán 1 hétig még véreztem, utána már csak maszatolás ment egy pár hétig. De az nem vicc, hogy ha gyerekágy alatt érdemes pihenni. Nem ágyban feküdni egész nap, de nem is nagytakarítani. Sima hétköznapi háztartásvezetéstől sok baj nem lehet.
17/19 A kérdező kommentje:
Huha elolvastam ezt a felicitas blogot,mitmondjak,mégjobban félek,:( próbálok erőssen arra koncentrálni hogy már sok nő áttesett a szülésen,még rosszabb szülésen is..és hogy bizzunk benne velem minden könnyen megy és nemfog annyira fájni,vérezni stb..de emellett arra is "készülök"agyban hogy nagyon rossz lessz..Persze a babám mindent megér majd!!! Csak félek hogy majd ha oda kerülök annyira úrrá lessz a félelem rajtam hgy tényleg nem tágulok :/..a házimunka pl főzés,mosogatás teregetés söprés mehet?Párom csak 5napig lessz itthon utána nincs olyan segitségem :O :S
2015. febr. 4. 15:54
18/19 anonim válasza:
kedves kérdező én is így vagyok sajnos férjem is kap 5 nap szabit, de utána teljesen egyedül maradok a picivel, és egy kutyussal. anyumék 2 és fél óra autókázásra laknak. teljesen magam leszek.
19/19 A kérdező kommentje:
Háth nemtudom mi hogylessz majd...kicsit félek más szempontból meg örülök hogy a babámmal lehetek :$ de első baba..
2015. febr. 4. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!