1/19 anonim válasza:
Én a legvastagabb leghosszabb alwayst vittem (éjszakai).
2/19 anonim válasza:
Én a DM-ben vettem az ultra long meg nem tudom milyen ultra extra legnagyobb leghosszabb és legtöbbet bíró két fajta betétjét a Jessa-nak. Majdnem mint a javasolt TENA, csak olcsóbb.
3/19 anonim válasza:
Szülés után első 1-2 napra szerintem vegyél egy pár darab tena ladyhez hasonló vastag betétet ( pl tescoban is lehet venni 10 db-os kiszerelésbe a nevét nem tudom pontosan) utána már elég lesz az éjszakai always is. Nekem így vált be.
4/19 anonim válasza:
Én tenna felnőtt pelenkát vittem, nagyon puha, gumírozott hasi része volt,és cserekor csak simán eldobtam. Én nagyon szerettem, biztosan ezt viszek legközelebb is. A császár ellenére kényelmes volt a hasi része, szóval tényleg ajánlom!
5/19 anonim válasza:
Én a Tescosat vettem, direkt szülés utánra van. 500 Ft volt a 10db. Teljesen bevált. Első szülésemnél Tenát vettem, semmivel nem volt jobb, csak többszöröse árban.
6/19 anonim válasza:
én a Tena inkontinencia betétjéből elfogyasztottam 2 csomaggal. aztán elég volt a sima nappali always majd kesobb az ejszakai.
7/19 A kérdező kommentje:
Tescos_?Simán ezis a neve?
2015. jan. 25. 20:48
8/19 anonim válasza:
Always éjszakaival indultam, de nagyon kevés volt. Tenát hozattam be, abból is talán a super plust. Hát kellett is...
9/19 anonim válasza:
Elso napokba Chicco szlues utani betetet, majd ejszakai betetet hasznaltam.
10/19 anonim válasza:
Szia!
Én szülés után tenát használtam. 1 csomag fogyott el belőle. Szerencsére annyira nem véreztem,inkább az első 2-3 nap volt durva!
Utána már jó volt az always is, az éjszakai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!