Szülés utánra milyen betétet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Melyik volt jó nektek és kb hány csomag kell?2012. jún. 30. 10:23
1/13 anonim válasza:
Én a Tennát használtam, hogy mennyit fogyott el azt már nem tudom, de majd meglátod, hogy mennyire vérzel és gondolom a családdal betudod vitetni majd a kórházba, ha kell. 2 csomaggal biztos vinnék azért.
2/13 anonim válasza:
Én vittem be tenát,de csak 1 et használtam el belőle.Elég volt a dm saját márkás super betétje
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És a tenából melyiket vettétek mert abból is sok féle van?!
2012. jún. 30. 11:12
4/13 anonim válasza:
Én a sima always éjszakaiját használtam...
Illetve a lánynál volt naturella szuperem
5/13 anonim válasza:
Első vagyok. Első napokban a vastagabb Tennát, később a vékonyabbat, majd elég volt a sima (olcsóbb) betét is.
6/13 anonim válasza:
Első napokra (5-6) nekem kellett a Tena Extra (ami 6 dl-t bír), utána a Rossmann saját márkás éjszakai betétjét használtam már.
A kórházba első körben 6 extra betétet tettem be (nagy) és egy csomag éjszakait, de sajna kellett behozatnom még a Tena-ból, mert nem jöhettünk haza 3 nap után és kevés volt az éjszakai :(
7/13 enke17 válasza:
Minél vastagabb anál kényelmesebb a varat(gátmetszés) miatt is.
8/13 anonim válasza:
Tena Extrából, egy csomagot használtam el (de néhány nap után csak éjjelre kellett). Nappalra Always normal plus sensitive-t vettem. A lényeg, hogy puha legyen a fedőrétege, nekem az éjszakai always nagyon cseszegette a gátsebem, nem tudtam elviselni.
9/13 anonim válasza:
első pár nap tena lady , azt a giga méretűt
aztán már elég volt a sima éjszakai betét is
csomagszám már nem rémlik sajnos
10/13 anonim válasza:
Always éjszakaival indultam, aztán mivel szó szerint ömlött belőlem a cucc (bocsi), Tenát hozattam be, azt hiszem extra volt. Nekem azt kellett használnom az első 3 hétben, és még maradt belőle. 35 db-os csomag volt. Ha ilyet veszel, bőven elég 1 csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!