Mikortol erdemes hasznalni a magzatviz erzekelo tisztasagi betetet? 15 hetesen meg korai lenne?
Szia!
Én az utolsó héten használtam egyszer,amikor ugy éreztem,hogy szivárog a magzatvíz!Az is volt!Egyébként tényleg drára,10euró körül van 1 drb.A barátnőd-mit mondjak-szerencsés,hogy ilyesmit kapott!
Nem M.o.-n élsz,igaz?
Az se rossz,itthon már nem lehet kapni...Akkor próbáld ki,ha úgy érzed nagyon sok a folyásod,akkor lehet magzatviz szivárgás is esetleg...De csak nem lesz ilyen gond:)
Megmondanád,mi a betét neve?
Boldog babavárást!
szia!
én nyíregyházán nem tudtam venni,mert nincs! tegnap pont nst-re vártam,amikor elmentem a wc-re,és elég nagy mennyiségű vízes valami jött ki belőlem! a dokim pont rendelt,és rákérdeztem! meg uh-ott,és meg is vizsgált! mondta,hogy nem a magzatvíz,csak bő híg folyás,mert már nyitva vagyok egy ujjnyira! ha tényleg úgy gondolod,akkor inkább szólj a dokidnak,hidd el megnyugszol!
üdv.: 37 hetes
Koszonjuk nagyon szepen a valaszokat. Masodik valaszolo: Angliaban elunk, a szulesznovel valo masodik talalkozaskor kaptuk ezt a csomagot. Azt mondtak mindenkinek jar abba a korhazba aki betolti a 12 hetet. Ha jol emlekszem ilyen magzatviz betet, a cicitartoba valami tej folyasra parnacskak (bocsi nem tudom, mi a pontos neve), valami vitaminok es egy kis vekony konyvecske a terhessegrol volt benne. Egyebkent itt is megvan Angliaba mindennek a negativ meg a pozitiv oldala is. :)
Megegyszer koszonojuk a hasznos infokat mindenkinek!
Szia,
Én is Angliában (Londonban) élek de én nem kaptam ilyen csomagot pedig már 26 hetes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!