Akkor is eszre lehet venni a magzatviz szivargast, ha tisztasagi betetet hasznalok? Nagyon felek, hogy nem fogom eszrevenni. Mibol lehet rajonni? 35 hetes km
Szia,
én is tisztasági betétet használok, mert sokkal több a hüvelyi folyásom. Szerintem az látni fogod, meg itt olvastam a zsepkendős tesztet, hogy be kell rakni egy papírzsepit a bugyiba és ha 1-2 óra múlva átázik, akkor az magzatvíz.
Szia! Nekem ugyan nem szivárgott, hanem 'elment' mikor a doki megnézte mennyire vagyok tág, de azt észre fogod venni. És nem is az a leggyakoribb, hogy a magzatvízzel kezdődik a dolog. Ügyes legyél :-)
18 hetes mami
Szia én az első babámat szültem mégis észre vettem nem lehet nem észre venni egy pukkanás volt és elkezdett folyni nem elég még a nagy betét sem.
Boldog babavárást és könnyű szülést,
7 hetes kislány anyukája
Szia! Biztosan észreveszed, mert folyik folyamatosan és érzed is, nem tudod nem észrevenni:))
Gratula a babához, nemsokára találkoztok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!