Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet szex nélkül élni...

Meddig lehet szex nélkül élni ebben a helyzetben és hol a határ, hogy a feleségem is tegyen valamit, hogy javuljon a helyzet?

Figyelt kérdés

A feleségem 10 hónapja szült. Második gyerek. Amióta kiderült, hogy állapotos, azóta semmi szex nem volt. Petting, orál, semmi. Ő sem segített nekem. Szülés után 3 hónappal megjött a menstruációja, azóta is rendszeres. 4 hónapig szoptatott. Ezt azért írom, hogy a hormonok hatását is figyelembe vehessétek. Mindenben segítek Neki, ezt Ő is elismeri. 19 hónapja semmi szex nincsen, idáig tényleg azt mondtam, hogy most a terhesség, most a szptatás, nég nem állt vissza, stb. Úgy érzem, hogy mostmár nsgyon elhidegülünk egymástól.

Szerintetek meddig normális, ha nincsen szex és a nőnek ebben a helyzetben mikor és mit kellene tennie. Illetve nekem meddig kéne várnom?

2015. jan. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Szoktál vele olyan stílusban beszélni,amit nem érdemel,de ő van ott,ő teszi rá az utolsó cseppet és rajta csattan?Mindig meghallgatod,olyanokkal kapcsolatban is ami esetleg téged nem érdekel? Az régebbi aktusok alkalmával ugyan úgy mindenki megkapta amit akart,úgy ahogy akarta,más szóval kielégítetted vagy addig jutottatok hogy neked jó volt és ő ott maradt? Van rá figyelve mint nő? Vagy teljesen úgy van kezelve,mint egy bébiszitter,takarítónő,szakács,házvezetőnő? Érvényesülnek azok a dolgok amiket ő szeretne és ezt normálisan meg tudjátok beszélni?Ki szokott mozdulni egyedül? Vannak sikerélményei?Kellő figyelmet fordítasz a gyerekekre és segítesz a körülöttük lévő dolgokban? Kap tőled dícséretet,akár arra vonatkozóan,hogy finom volt a vacsora,szépen kitakarított vagy ha elmegy fodrászhoz utáne megdícséred?
2015. jan. 24. 01:43
 42/65 anonim ***** válasza:
41-es vagyok és az elöbb olvastam,hogy valakinél bejött a masszázs...azért tettem fel ezeket a kérdéseket,mert a nagyja rám/ránk is igaz.A párommal mindketten heves természetűek vagyunk,de én a két gyerek mellett napi szinten ezt megtanultam kontrollálni,viszont ő egyáltalán nem és néha olyat enged meg magának,amiért lehet hogy késöbb bocsánatot kér,de addigra már megtette és itt nem verésről beszélek,hanem lelki dolgokról,hogy milyen hangnemet ütött meg velem szemben vagy éppen milyen szavakat használt!Na már most visszatérve a masszázsra,egyszer bejátszottuk,tök jól sült el.Megbeszéltük hogy legközelebb megint innen fogjuk megközelíteni a dolgot...na azóta is közelítjük,mert közölte,hogy ő nem fog minden egyes sex elött egy órán keresztül masszírozni,mert hogy ő fáradt.Nekem meg muszáj ellazulni és máshogy egyenlőre nem megy,szóval most megint nem volt semmi 2-3 hónapja ( mondjuk ezalatt nagyon sok minden történt,többek között rengeteg betegség,mind gyerekekkel,mind velünk,baleset a kisebbik gyerekkel és tényleg leginkább túléltük az utóbbi két hónapot!
2015. jan. 24. 02:01
 43/65 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, évek óta nincs szex, mint két nagyon jó barát élünk együtt.
2015. jan. 24. 02:15
 44/65 anonim ***** válasza:
Ennyire durvan nem jott elo nalunk, de sokaig en is ugy voltam h napkozben jole sett volna a szex de estere mar inkabb aludtam. Lusta voltam neki fogni. A ferjem kitalalta h masszazst ad. De tetotol talpig. Bekenegetett es masszirozott. Annyira ellazultam, es eleg sokaig tartott. Nem mindjart kezdett nyulkalni sem. Csak kozelitett mindig es elvette a kezet, aztan mar ott jartam h na csinaljon vmit. Rendesen megkivantam igy a szexet. Nagyon jol ratapintott. Sokszor csinalja ezt nekem. Igy mar nem mindig van ra szukseg mert amugy is jona kedv. Viszont amikor latja rajtam h hulla vagyok akkor este az agyban ugy kezdi "egy masszazst"? Akkor felrohogok mert tudom mit akar. :D de belemegyek mert mindig meghozzaaz eromet hozza. Szerintem erdemes lenne kiprobalnotok. Ha elsore nem is lezs semmi de par alkalom utan tutira. :-) csak ne legy turelmetlen.
2015. jan. 24. 09:38
 45/65 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Figyelek rá, dícsérem, tényleg igyekszem. Persze előfordult, hogy megbántottam nem megfelelő hangnemmel pl. De ezt Ő is megtette, nem is egyszer és nem viszonzásképpen.

Mostanában azt is szokta csinálni, hogy úgy öltözik, hogy eltakarja magát, a melleit meg a punciját, vagy kimegy a szobából, nehogy meglássam. Mondta is, hogy ne nézzem. Ezt sem tudom értelmezni...

2015. jan. 24. 21:50
 46/65 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ne már, hogy nem tudod értelmezni. Utálja a szülés utáni új testét. Ennyi. Biztosan milliószor elmondtad neki, hogy így is tetszik és szereted, de valahogy próbáld meg ezt úgy megértetni vele, hogy ő is elhiggye. Akár pajzánul, szenvedélyesen, főleg szex közben, ha véletlenül sikerülne összehozni.
2015. jan. 24. 22:12
 47/65 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Kicsit visszakanyarodnék arra, hogy az egyik válaszoló szerint nem szabadna egy nőnek "beadni a derekát", ha nem kívánja a szexet, mert az megaláztatás számára. Számomra éppen annyira megaláztatásnak tekinthető, hogy teszem azt annyira frigid vagyok, hogy a férjem a végletekig frusztrált, nulla sikerélménye van férfiként. Akkor én a nőiességemben meg vagyok alázva. Ez az én felfogásom.

Szóval én hozok egy pici kis áldozatot, aminek a vége az általában, hogy mindketten jól érezzük magunk (volt már olyan példa is, hogy csúfos kudarc lett a vége, na akkor tényleg nem szabadott volna belekezdeni). Miért kellene elvárnom a férjemtől, hogy hűséges legyen, és ő lemondjon mindenféle szexulális igényéről? Én engedek néha, ő többet is szeretne, de azért az már elfogadható számára, amit kap. Ezt hívják kompromisszumnak. Ha léteznek olyan házaspárok, akik kompromisszumok és nagyobb fennakadások nélkül fenn tudják tartani a szexuális életüket egy életen át, hát én nagyon irigylem őket, de nem hinném, hogy túl sokan lennének. De ha már adottak a problémák, akkor kompromisszumok nélkül csak egyvalami a biztos: a totális elhidegülés.

2015. jan. 24. 22:23
 48/65 A kérdező kommentje:
És miért van ez? Miért nem élvezik a szexet, miért nem örülnek az emberek annak, hogy van kivel szeretkezniük és boldoggá tenni egymást? Sokan úgy tesznek, mintha a szex valami rettenetes, rossz dolog lenne, közben a világon az egyik legélvezetesebb tevékenység!
2015. jan. 24. 22:37
 49/65 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Erre sajnos én sem tudom a választ. Ennyire máshogy vagyunk összerakva. Jó lenne, ha az evolúció gondolt volna a nemi vágyak összehangolására a nemek közt életkornak és családi állapotnak megfelelően. Ezek az ösztönök nagyjából leragadtak az ősközösségnél, csak az emberi társadalom időközben feltalálta az egynejűséget/egyférjűséget. Tehát ha a két nem ösztönszintű igényei közt olyan különbség van, ami egy tudatos életmód miatt problémát okoz, akkor azt emberi intelligenciával, tudatosan kell megoldani. Azt nem lehet beprogramozni, hogy én holnaptól kívánni fogom a szexet, és azonnal felizgulok, ha a férjem hozzám ér. De tudatosan elérhetem, hogy működjön a mi szociális kapcsolatunk, aminek a fenntartásához némi nemi tevékenység is szükségeltetik. Szóval az okot nem tudom, de a megoldás szerintem ebben rejlik.

És még egyszer: tartom a véleményem, hogy őszintén meg kell beszélned vele, hogy hogyan képzeli a jövőtöket. Borítékolom, hogy nem tud mondani semmi értelmeset, hanem jól megsértődik. De legalább kirángatod a fejét a homokból. Mert amíg te türelmes vagy, addig neki kényelmes, nem kell szembenéznie azzal, hogy most már be kellene magán kapcsolni a nő funkciót, akármilyen is a teste.

2015. jan. 24. 23:07
 50/65 anonim ***** válasza:
Az utolso megirta a tutit! Ennyi a helyzet. Ez kenyelmes neki, te turelmes vagy ha szoba hozod egyszerubb megsertodni de ertekmes valasz nincs. Hiaba lehetsz te turelmes addig o jol erzi magat. Tenyleg ki kell huzni a homokbol a fejet.
2015. jan. 25. 09:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!