Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet szex nélkül élni...

Meddig lehet szex nélkül élni ebben a helyzetben és hol a határ, hogy a feleségem is tegyen valamit, hogy javuljon a helyzet?

Figyelt kérdés

A feleségem 10 hónapja szült. Második gyerek. Amióta kiderült, hogy állapotos, azóta semmi szex nem volt. Petting, orál, semmi. Ő sem segített nekem. Szülés után 3 hónappal megjött a menstruációja, azóta is rendszeres. 4 hónapig szoptatott. Ezt azért írom, hogy a hormonok hatását is figyelembe vehessétek. Mindenben segítek Neki, ezt Ő is elismeri. 19 hónapja semmi szex nincsen, idáig tényleg azt mondtam, hogy most a terhesség, most a szptatás, nég nem állt vissza, stb. Úgy érzem, hogy mostmár nsgyon elhidegülünk egymástól.

Szerintetek meddig normális, ha nincsen szex és a nőnek ebben a helyzetben mikor és mit kellene tennie. Illetve nekem meddig kéne várnom?

2015. jan. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
írta,hogy segít neki a kicsikkel. hát figyelj nem tudom akkor. ezt tényleg le kell ülnötök megbeszélni. esetleg meglephetnéd. ha van kire rábízni a kicsiket néhány órára akkor meglephetnéd otthon egy gyertyafényes vacsival, kis borozgatás közben stb. és hátha oldottabb lesz egy picit és tudtok erről beszélgetni. persze tudni kell felhozni a témát. nem lerohanni vele,hogy na drágám miért nem szexelünk :D hátha könnyebben megnyílik így. vagy esetleg ha nem működik azt tanácsolom,hogy beszélj egy pszichológussal,persze a feleséged ne tudjon róla,mert megsértődhet miatta,hogy kiadod ezeket a dolgokat.
2015. jan. 22. 21:47
 12/65 anonim ***** válasza:
95%
gondolom azt akarta írni, terhesség alatt, de jó tudni, hogy az okoskák még nem alszanak ;)
2015. jan. 22. 21:47
 13/65 anonim ***** válasza:
49%
na, azt is egy férfi írhatta...perszeeee ebben a helyzetben a legjobb, ha megkéri a feleségét, elégítse ki... -.-
2015. jan. 22. 21:48
 14/65 anonim ***** válasza:
100%

#8-as fején találta a szöget.

És: kell egy kis változás. Kell virág, kell vacsora, kell egy jó főzés, vállalj át ezt azt, küldd aludni gyakrabban, hogy kipihenhesse magát... Valahogy ki kell billenteni ebből az állapotából. Ha nem megy, akkor a frigiditás jelenségével állsz szemben...

2015. jan. 22. 21:49
 15/65 anonim ***** válasza:
94%
hahahaha :D direkt nem kötöttem bele,hogy szülés alatt mert gondoltam,hogy elírta,de az a baj,hogy itt már sokszor ez a kötekedés megy és azért jönnek az oldalra hogy ezt tegyék ne pedig segítsenek. ja meg amúgy utolsó igazad van... tényleg biztos kívánni fogja az orális szexet ha a normálisat nem kívánja :D :D
2015. jan. 22. 21:50
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós lehet szerintem. Igazad van, ez már nem normális, de valószínűleg nem te vagy az oka, hanem az otthonlét, leterheltség, idegi kimerültség. Beszélgetnetek kellene, és lehet ez nagyon gagyin hangzik, de ha kapok egy szál virágot vagy bármi apróságot akkor érzem hogy figyelnek rám és jobb lesz a hangulatom is. Ha érzem hogy törődnek velem, akkor ki tudok könnyebben mászni a gödörből. Én is mélyen lenn voltam, de én még "gonosz" is voltam a párommal, idegbeteg voltam. Szerencsére ő is türelmes ember, tisztelet neked is emiatt. Nálunk pár hónapig tartott, szerintem ragaszkodj hozzá, hogy beszéljetek erről és tegyetek valamit szép lassan a kapcsolatért.
2015. jan. 22. 21:51
 17/65 anonim ***** válasza:
69%
Vegkepp nem normalis. Aztan majd vakarja a fejet h x ev utan felrelepsz. Na nem mintha ez lenne a megoldas. Amugy en a helyedben oszinten leulnek vele beszelni errol, megkerdeznem h most megis mi a baj? Veled van gondja? Tisztazd vele h x ideje nem voltatok egyutt es neked mar hianyzik, es o szerinte ez normalis? Vagy o mit gondol mennyi ido a normalis? Vagy mit akar igy a kapcsolatotoktol? Ugyanezt amit itt irtal mond el neki is.
 18/65 anonim ***** válasza:
egyedül ki szokott mozdulni?
 19/65 anonim ***** válasza:
74%

Egy ismerősömék most épp emiatt válnak.

A nő a szülés után megváltozott, nem akarta a szexet.

Ott a férfi 4 évet várt, ez extra teljesítmény tőle, én nem bírtam volna annyit szex nélkül.

2015. jan. 22. 21:53
 20/65 anonim ***** válasza:
88%
Én 9 hónapja szültem és hellyel-közzel ugyanez a szitu. Azért nálunk néha előfordul. Nekem az egyetlen problémám a fáradtság. A kislányunk a tipikus két emberes gyerek és estére annyira elfáradok, hogy megmozdulni sincs kedvem, nemhogy szexelni. A másik problémám az önértékelésem. Egyszerűen nagyon nyomaszt, hogy nem olyan vagyok, mint régen. Lehet, hogy neki is ezek a problémái. Próbálok változtatni, de nekem sem nagyon megy, hiába tesz meg mindent a férjem.
2015. jan. 22. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!