Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet szex nélkül élni...

Meddig lehet szex nélkül élni ebben a helyzetben és hol a határ, hogy a feleségem is tegyen valamit, hogy javuljon a helyzet?

Figyelt kérdés

A feleségem 10 hónapja szült. Második gyerek. Amióta kiderült, hogy állapotos, azóta semmi szex nem volt. Petting, orál, semmi. Ő sem segített nekem. Szülés után 3 hónappal megjött a menstruációja, azóta is rendszeres. 4 hónapig szoptatott. Ezt azért írom, hogy a hormonok hatását is figyelembe vehessétek. Mindenben segítek Neki, ezt Ő is elismeri. 19 hónapja semmi szex nincsen, idáig tényleg azt mondtam, hogy most a terhesség, most a szptatás, nég nem állt vissza, stb. Úgy érzem, hogy mostmár nsgyon elhidegülünk egymástól.

Szerintetek meddig normális, ha nincsen szex és a nőnek ebben a helyzetben mikor és mit kellene tennie. Illetve nekem meddig kéne várnom?

2015. jan. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
77%
Azt nem mondom, hogy nálunk is ez volt, mert azért heti egyszer "hagytam magam", még ha adott pillanatban a hátam közepére sem kíbvántam a szexet, mert az intimitás fenntartása nagyon fontos. Ami nekem közbejátszott a fentebb leírtak mellett (iszonyatos fizikai és pszichés kimerültség, megváltozott test miatti frusztráltság, a monoton napok bedarálása), hogy egyszerűen túl sok volt a napi testkontrolldiéta aktus. Egész nap rajtam lógott valamelyik gyerek (2 év van köztük), de szó szerint, estére már nem vágytam másra, csak hogy mindenki hagyjon kicsit békén és ne érjen hozzám. Ez idővel persze megváltozott, ma már úgy kell elkapnom őket egy ölelésre :) és most már sokkal jobban vágyom a férjem közelségére. Viszont ennyi idő után nagyon nehéz visszahozni az intimitást, igazából előlről kell kezdeni, pl. csak egy csók és ne is akarj többet, aztán egy ölelés, stb. Én pl. rettentően utáltam, hogy nYomás volt rajtam, ha aludtak a kölkök, akkor kéne akciózni. Aztán erre mondta a férjem, hogy ok, ő itt van, bármikor készen áll, majd szóljak. Nálam ez bevált, szóltam 😄
2015. jan. 23. 07:43
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
* testkontaktus természetesen. Vicces ez a gép 😄
2015. jan. 23. 07:45
 33/65 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok ismét.

Utolsó. Nálam is ugyanez az érzés, hogy jön az este és egyre nagyobb a nyomás, hogy na akkor nekem most szexelni kell. Napközben eszembe szokott jutni, hogy de jó lenne összebújni, de mikor leszáll az est, akkor elkezdek "rettegni", hogy a férjem várja, hátha kap valamit. Ilyenkor meg már annyira fáradt vagyok, hogy csak arra vágyok, hogy magamra húzzam a takarót és aludjak. Próbáltam én is, hogy legalább egy héten egyszer rákényszerítem magam, de úgy meg nem megy és egyből megérzi a férjem, hogy csak azért megyek bele, hogy neki jó legyen.

2015. jan. 23. 08:07
 34/65 anonim ***** válasza:

Szia, 11 hónapja szültem.

Nálunk is az van, hogy napközben gondolok rá, fantáziálok róla, hogy majd hazaér a munkából, és este szeretkezünk, aztán mire ágyba teszem a gyereket, elmosogatok, megfürdök, olyan hulla vagyok, hogy inkább az alvást választanám.

Férjem rájött, hogy ha pl, megmasszírozza a hátamat, vagy elkezd cirógatni, simogatni, akkor elengedem magam, és jöhet a szex, szóval ő ezt szokta bevetni.

Régen kezdeményeztem én is sokkal többet, most az esetek 90%-ában ő kezdeményez.

Szerintem beszélj róla a feleségeddel őszintén, mert ez így nem normális, nem állapot.

Zavarhatja a súlya (nem tudom, maradt-e rajta súlyfelesleg), az mondjuk zavar engem is, hogy esetleg már nem olyannak lát, mint előtte voltam.

Remélem, meg tudjátok oldani a problémát.

2015. jan. 23. 10:31
 35/65 anonim ***** válasza:
de egyébként ez sem normális. hogy "hagyjátok magatokat" meg "muszájból" csináljátok. ez hiába mondjuk nem tudatosul bennetek lelkileg "szenveditek" meg. egy nő és egy férfi lelkivilági érzelmi szintje nagyon eltérő főleg szex terén. szóval ez sem jó hozzáállás,hogy nehogy elhagyjanak megcsaljanak és akkor azért lefekszem a párommal.
2015. jan. 23. 18:55
 36/65 anonim válasza:
0%
Van egy óriási ötletem, létezik egy olyan dolog az a neve hogy konyak, ha a gyerekek elaludtak, kényszerítsd rá hogy igyon egy felest. vegyél neki egy kisebb ékszert ami tetszik annak is működnie kell.
2015. jan. 23. 19:41
 37/65 anonim ***** válasza:
100%
kényszerítse ráááá?????? veled mi van? :D
2015. jan. 23. 21:25
 38/65 anonim válasza:
0%
kényszerítés alatt azt értem, hogy bármi áron de vessen véget ennek a visszás helyzetnek és küldje le azt a felest. ez ebben az esetben gyógyszernek számít. kényszerítse rá.
2015. jan. 23. 21:43
 39/65 anonim ***** válasza:
A szomszédasszony így lett alkesz. A férje ezt alkalmazta. Rájött, ha alkoholt kap az asszony akkor, mondjuk úgy, hogy készségesebb. Először csak iszogattak, aztán masszív alkoholista lett mindkettő (viccen kívül) Egy éve elváltak.
2015. jan. 23. 22:51
 40/65 anonim ***** válasza:
Szex előtt egy feles konyak, ettől leszünk mozgékonyak...
2015. jan. 23. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!