Meddig lehet szex nélkül élni ebben a helyzetben és hol a határ, hogy a feleségem is tegyen valamit, hogy javuljon a helyzet?
A feleségem 10 hónapja szült. Második gyerek. Amióta kiderült, hogy állapotos, azóta semmi szex nem volt. Petting, orál, semmi. Ő sem segített nekem. Szülés után 3 hónappal megjött a menstruációja, azóta is rendszeres. 4 hónapig szoptatott. Ezt azért írom, hogy a hormonok hatását is figyelembe vehessétek. Mindenben segítek Neki, ezt Ő is elismeri. 19 hónapja semmi szex nincsen, idáig tényleg azt mondtam, hogy most a terhesség, most a szptatás, nég nem állt vissza, stb. Úgy érzem, hogy mostmár nsgyon elhidegülünk egymástól.
Szerintetek meddig normális, ha nincsen szex és a nőnek ebben a helyzetben mikor és mit kellene tennie. Illetve nekem meddig kéne várnom?
20-as vagyok ismét.
Utolsó. Nálam is ugyanez az érzés, hogy jön az este és egyre nagyobb a nyomás, hogy na akkor nekem most szexelni kell. Napközben eszembe szokott jutni, hogy de jó lenne összebújni, de mikor leszáll az est, akkor elkezdek "rettegni", hogy a férjem várja, hátha kap valamit. Ilyenkor meg már annyira fáradt vagyok, hogy csak arra vágyok, hogy magamra húzzam a takarót és aludjak. Próbáltam én is, hogy legalább egy héten egyszer rákényszerítem magam, de úgy meg nem megy és egyből megérzi a férjem, hogy csak azért megyek bele, hogy neki jó legyen.
Szia, 11 hónapja szültem.
Nálunk is az van, hogy napközben gondolok rá, fantáziálok róla, hogy majd hazaér a munkából, és este szeretkezünk, aztán mire ágyba teszem a gyereket, elmosogatok, megfürdök, olyan hulla vagyok, hogy inkább az alvást választanám.
Férjem rájött, hogy ha pl, megmasszírozza a hátamat, vagy elkezd cirógatni, simogatni, akkor elengedem magam, és jöhet a szex, szóval ő ezt szokta bevetni.
Régen kezdeményeztem én is sokkal többet, most az esetek 90%-ában ő kezdeményez.
Szerintem beszélj róla a feleségeddel őszintén, mert ez így nem normális, nem állapot.
Zavarhatja a súlya (nem tudom, maradt-e rajta súlyfelesleg), az mondjuk zavar engem is, hogy esetleg már nem olyannak lát, mint előtte voltam.
Remélem, meg tudjátok oldani a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!