Meddig lehet szex nélkül élni ebben a helyzetben és hol a határ, hogy a feleségem is tegyen valamit, hogy javuljon a helyzet?
A feleségem 10 hónapja szült. Második gyerek. Amióta kiderült, hogy állapotos, azóta semmi szex nem volt. Petting, orál, semmi. Ő sem segített nekem. Szülés után 3 hónappal megjött a menstruációja, azóta is rendszeres. 4 hónapig szoptatott. Ezt azért írom, hogy a hormonok hatását is figyelembe vehessétek. Mindenben segítek Neki, ezt Ő is elismeri. 19 hónapja semmi szex nincsen, idáig tényleg azt mondtam, hogy most a terhesség, most a szptatás, nég nem állt vissza, stb. Úgy érzem, hogy mostmár nsgyon elhidegülünk egymástól.
Szerintetek meddig normális, ha nincsen szex és a nőnek ebben a helyzetben mikor és mit kellene tennie. Illetve nekem meddig kéne várnom?
Nem tudod ezt megbeszélni? 10 hónapos babánál azért már a hormonok ennyit nem számítanak.
5 hetesen mentem kontrollra és utána visszaállnunk hellyel-közzel. 19 hónap nagyon sok, szerintem más oka van ☹
Én szülés alatt párszor próbálkoztam, de mondta, hogy nem kívánja. Tudomásul vettem. Szülés után hat hétig eszembe sem jutott, két hónap után próbálkoztam vele, de elutasított. Azóta kb. kethetente próbálkozom, mindig megértő voltam, de már kezdem nagyon nehezen viselni.
Azt szokta mondani, hogy fáradt, nem kívánja, van neki ennél jobb dolga is.
alapvetően neked muszáj várnod, vagyis gondolom nem kéred az áldásunkat, hogy mással legyél, de persze a helyzetet megpróbálhatnád megoldani.
vele szoktál beszélni erről?
külön szobában alszotok? elszöktök néha étterembe, moziba?
feleséged ad magára?
esetleg egy új fehérnemű szett, aztán vacsora, romantika... hátha elcsábul :)
de persze jó lenne tudni, ő mit mond.
esetleg próbálkozhatnál úgy pl. hogy este, beszélgetés, filmezés közben elkezded cirógatni a nyakát, csókolóztok...
egyébként megérintetni szokott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!