Mit tehetek ilyen esetben?
Irtam egy jó hete, hogy találtam csomókat. A doki megvizsgált, mindent rendben talált. Azonban azóta is fáj a helye, részben azért, mert egyszerűen nem tudtam megnyugodni, és még mindig nyomkorásztam. Találtam is egy másik csomót, szintén abban a mellemben, ami még "csomóbb csomó". Tudom, tudom, írtó nagy marha vagyok. Egyrészt szeretnék rajta már túlleni, nem foglalkozni vele, de nem tudom hogyan. Minden télen találok valamit, és addig stresszelek rajta, amíg ki nem tavaszodik. Másrészt pedig szeretnék valamit, valami kenőcsöt mondjuk, amitől nem fájna az egész. Mert amíg fáj, addig kényszeresen is oda nyúlkálok, tehát ördögi kör marad. Valakinek valami ötlete? Letolást nem kérek, szidom magamat eleget!
Köszi a válaszokat!
Szia Mindenki!
Ezen ne veszekedjetek! Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Sajnos a környezetemben sok volt mostanában a fiatal, daganatos beteg (sok!?!!?, 2, de szerintem 30 év körül az is sok), illetve a munkahelyemen két mellrákos is volt, igaz, ötvenesek. Élnek hála Istennek, túl vannak rajta!
Azt is írtam korábban, hogy mindig parázok valamin. Tavaly egész télen egy munkahelyi problémán rágtam magam, és nem értettem, hogy miért csak nekem probléma. Aztán lezárult egy dolog és szidtam magam a rengeteg hasmenésért és nem alvásért, mert persze tényleg minden rendben volt.
Most egyszer már megnézte a doki a csomóimat, rendben találta. Azóta találtam, ahogy írtam is a másik csomót, néhány nappal később, fürdés közben a tusfürdős kezemmel a másik mellemben is megtaláltam a párját. Ugyan ott van, bár az alakja nem teljesen ugyan olyan. Most ez a csomó paráztat egyébként. Ma valszeg rászánom magam és ismét megnézetem (max kuplungosnak néznek), nehogy megint meg találja nyomorgatni.
Azt is mondták, neten is láttam több helyen, hogy terhesség alatt normálisak a csomók. A védőnő is letolt, hogy miért ilyenkor keresem, mikor biztos találok is.
Szóval én tuti túl parás vagyok, ezért köszi mindenkinek a megnyugtatást. És annak is, aki biztat a vizsgálatra. Bár azt hallottam és szintén olvastam is, hogy ilyenkor mammográfiát nem csinálnak (bár én nem tudom, csak olvastam!!), esetleg mell. uh van, de ritkán tartják indokoltnak. Ez nyilván nem véletlen!
Még egyszer nagyon köszi mindenkinek és ezen ne vitázzatok! Legalábbis ne ilyen hangnemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!