Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek ilyen esetben?

Mit tehetek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Irtam egy jó hete, hogy találtam csomókat. A doki megvizsgált, mindent rendben talált. Azonban azóta is fáj a helye, részben azért, mert egyszerűen nem tudtam megnyugodni, és még mindig nyomkorásztam. Találtam is egy másik csomót, szintén abban a mellemben, ami még "csomóbb csomó". Tudom, tudom, írtó nagy marha vagyok. Egyrészt szeretnék rajta már túlleni, nem foglalkozni vele, de nem tudom hogyan. Minden télen találok valamit, és addig stresszelek rajta, amíg ki nem tavaszodik. Másrészt pedig szeretnék valamit, valami kenőcsöt mondjuk, amitől nem fájna az egész. Mert amíg fáj, addig kényszeresen is oda nyúlkálok, tehát ördögi kör marad. Valakinek valami ötlete? Letolást nem kérek, szidom magamat eleget!

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 8. 08:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
milyen csomók? Hol?
2010. febr. 8. 08:30
 2/21 anonim ***** válasza:

Én is szívesen letolnálak, de azzal tudom nem mész semmire:) De innen látatlanból is meg tudom mondani, hogy kutya bajod, egyszerűen túl parás vagy. A doki megmondta, hogy semmi bajod, úgyhogy tessék megnyugodni, és a babára koncentrálni. Hogy ne nyúlkálj, öltözz rétegesen, melltartó, body (mert azt nem könnyű kigombolni csak azért, hogy nyúlkálj, póló (betűrve a gatyába, és egy pulcsi. Úgyis tél van, nem fogsz megsülni. Mindig, ha eszedbe jut, hogy megfogdosd, csinálj valami mást, pl. sikáld ki a konyhaszekrényeket, egyesével. Úgyis meg kell csinálni, mindegy mikor leszel meg. Gondolj a babádra, neki nagy szüksége lesz a cicidre, ha előre szétgyötröd, szegényke hogy fogja használni?

Lényeg, hogy mindig tereld a gondolataidat, ha kell erőltesd. Néhány nap és elmúlik a kényszer, hogy nyúlkálj, megnyugszol, és elhiszed végre, hogy egészséges vagy. Majd innen küldök energiát, hogy sikerüljön a gondolatelterelés:)

2010. febr. 8. 08:35
 3/21 A kérdező kommentje:
A bal mellemben találtam őket. A doki megnézte, azt mondta szimmetrikus, és ne nyomkodjam, mert azzal nagy bajt csinálhatok. Ilyenkor egyébként is készül a mell a szoptatásra, és teljesen természetes, hogy csomók vannak benne. De: amilyen marha vagyok, azóta találtam másik csomót, ugyan abban a mellemben. Ezt a csomót már megtaláltam kb. 1 éve is, akkor is volt ilyen "rohamom". És most sík ideg vagyok. Amúgy a vizsgálat szerdán történt, és bár nem nyomkodta át az egészet, mert hát ilyenkor normális, hogy csomós, de gondolom, ha gyanúsat érzett volna, akkor másképp vizsgálódik. Nagyon rendes, lelkis doki. Amikor mondtam a problémát, már akkor mondta, hogy nyugi és ne foglalkozzak vele, terhesség alatt nem lehet megállapítani így semmit és teljesen normális, ha csomókat találok.
2010. febr. 8. 08:38
 4/21 A kérdező kommentje:

8.35-ös! Nagyon köszönöm! Főleg az energiákat!

A fogdosás, sajnos éjszaka jön rám. A férjem már azt mondta, hogy feladja az összes elvét és nyakon vág, csakhogy tudjak másra koncentrálni. :D

2010. febr. 8. 08:41
 5/21 anonim ***** válasza:
Az én mellemebe akkora csomók vannakmint egy golf labda,pedig a tejem már elapadt.Hagydd abba ezt a görcsölést mert ezzel a babádnak sem teszel jót!!!
2010. febr. 8. 08:46
 6/21 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is vannak csomók a melleinbe!Nekem akkor jelentkezett amikor 2 és fél év után abbahagytam a szoptatást!Nem mentem vele orvoshoz!!Ennek már 3 és fél éve és most megint terhes vagyok!Mondtam a nődokimnak,hogy mi van és ő azt mondta,hogy majd elmúlik ahogy beindul megint a tejem!Én nem aggódom ezen hiszen ha valami baj lenne akkor az már rég jelentkezett volna!Nyugi!Nincs semmi baj és inkább a babádra koncentrálj!20 hetes kismama

Anett

2010. febr. 8. 08:57
 7/21 anonim ***** válasza:

Figyelj csak! Légyszíves kérj egy beutalót mellutrahangra mindenképpen.Anyukám is talált csomót a mellében,megvizsgálták azt mondták neki,hogy kutya baja,és utána fél évvel kb meglett a baj! Azt mondták neki az orvosok,hogy ha akkor csinálnak neki mellultrahangot,akkor időben észlelték volna.

Ez nem játék és olyan nincs hogy szerintem kutya bajod.Ennek igenis utána kell járni!Az a biztos.

Hát remélem segítettem.Nem paráztatni akarlak,csak gyorsan megvan a baj.Drukkolok,hogy tényleg ne legyen semmi baj de nézesd meg légyszives.

2010. febr. 8. 09:37
 8/21 anonim ***** válasza:
Na 9.37-es, nagyon kedves, hogy aggódsz, de minden nőnek lesznek csomók a mellében terhesség alatt, és megmutatta a dokijának, olvashattad volna! Mivel szimmetrikusak a csomók, egyértelmű, hogy nem daganat, hanem tejmirigy, viszont szegénynek semmi szüksége rá, hogy te is paráztasd. Sajnálom anyukádat, de feltételezem neki nem terhesség alatt jött ki. Nekem is csomós, és a doki látta őket, és ő nyugtatott meg, ahogy a kérdezőt is. Te meg csak ráhozod a frászt, gondolom, hogy jóindulatból, de ne csináld. Nem vagy a dokija! (aki megmondta, hogy kutya baja!!!)
2010. febr. 8. 10:27
 9/21 A kérdező kommentje:

Kedves 9.37-es!

Most jól rámhoztad a parát, akár akartad, akár nem. Holnap megyek a védőnőkhöz, ahova jön a doki is, és mondom neki, hogy csak fáj.

A problémám igazából az, hogy csak az egyik oldalon fáj, de arról határozottan azt gondolom, hogy a nyomkorászástól. Ugyanis nagyon erősen megnyomkodtam.

Ezt a mostani, újabb csomót pedig már 1 éve is megtaláltam, azóta nem változott sem alakra, sem méretre. Eddig nem is nagyon nézegettem. Ott van és pont.

És ami most jutott eszembe - saját magam "dícséretére" - a mellem alsó részét eszembe sem jutott megnézni. Csak felül nyomkodom!Ahol persze jobban is érződik, hiszen a mellem el van nehezedve.

A múltkori vizsgálatnál a doki nem javasolt uh-t, szerinte minden ok, és terhes vagyok, ilyenkor ez a normális. A védőnő szerint is. Akkor miért nem tudok megnyugodni?

Bár mint írtam, mindig keresni tudok aggódni valót, és addig nem is nyugszok meg felőle, amíg másik aggódni valót nem találok.

2010. febr. 8. 10:30
 10/21 anonim ***** válasza:

8.35 vagyok, csókoltatom a férjedet, mondd meg neki, üzenem, hogy csak rajta, de finoman:) Vagy ha mégse jön be a nyakonvágás rögzítse oldalra a kiskezedet, hogy ne érd el szegény meggyötört cicidet:DD Ha holnap is azt mondják, kutya bajod, akkor megnyugszol? Szegény energiák, még oda se értek, már elfáradtak:)))

Írd meg mi volt! És légyszi addig ne nyomkodd! Jó légy!

2010. febr. 8. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!