Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek ilyen esetben?

Mit tehetek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Irtam egy jó hete, hogy találtam csomókat. A doki megvizsgált, mindent rendben talált. Azonban azóta is fáj a helye, részben azért, mert egyszerűen nem tudtam megnyugodni, és még mindig nyomkorásztam. Találtam is egy másik csomót, szintén abban a mellemben, ami még "csomóbb csomó". Tudom, tudom, írtó nagy marha vagyok. Egyrészt szeretnék rajta már túlleni, nem foglalkozni vele, de nem tudom hogyan. Minden télen találok valamit, és addig stresszelek rajta, amíg ki nem tavaszodik. Másrészt pedig szeretnék valamit, valami kenőcsöt mondjuk, amitől nem fájna az egész. Mert amíg fáj, addig kényszeresen is oda nyúlkálok, tehát ördögi kör marad. Valakinek valami ötlete? Letolást nem kérek, szidom magamat eleget!

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 8. 08:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szia 8.35-ös!

Hát nagyon hülye vagyok, ahogy már többször ki is fejtettem! Sajnos ez van, mindig ráfizetek erre! Eddig minden téle volt valami, tavaly pl. egy pályázati elszámolás, ami miat 3 (!) kemény hónapig nem is tudtam aludni. És persze minden ok volt.

Most meg ez.

Most azt találtam ki, hogy egy hónapig megpróbálok nem is gondolni rá, nem odanyúlni, stb. és hátha addig elmúlik, meg esetleg érezhető, hogy változik-e vagy sem. Mert ezt a csomót a doki nem nézte!!!

Csak addig is kéne valami, amitől a fájdalom elmúlik. Hideg vizes borogatás jó lehet?

Amúgy úgy szégyenlem magam! nem tudom a gondolataimat elterelni erről a gyötrelemről, pedig van két kicsi gyerekem, és Apróka a pocakban. Gondolom azért mocorog kevesebbet, mert ideges vagyok. Pedig tudom, hogy ez rossz, és mégsem megy!

2010. febr. 8. 11:22
 12/21 anonim ***** válasza:

Jól van na, tudom, túlparázod, de attól még nem vagy hülye:) Kicsit borgathatod hideg vizes ecetes ruhával, de a fájdalom gyorsan elmúlik, ha nem piszkálod. Ne egy hónapot fogadj meg, hanem egy hetet, az egy hónapot elsőre úgysem tudod tartani. És egy hét múlva is csak finoman, óvatosan tapogasd át, és ne felejtsd el, hogy a tejmirigyek ezerrel be vannak durranva, tehát ha még mindig ott érzed a csomókat, az normális:) De ha nem megy egy hétig sem, akkor beszélj a dokiddal, hogy te nagyon rá vagy erre görcsölve, vizsgáljon meg megint, hogy megnyugodj. Biztosan meg fogja csinálni. És az egy hét alatt a nyúlkálási ingert vezesd le a két kicsi gyereken, játssz velük olyankor valamit, ami leköt:)

És ha kell néhány biztató szó, vagy egy-két mosolykicsikarás, akkor jelentkezz, itt vagyok:) Új nevem lesz a 8.35. Meg is fogom kérni a családot így szólítsanak:))))

2010. febr. 8. 11:45
 13/21 A kérdező kommentje:

Szia 8.35!

Köszönöm ismét, tényleg nagyon hálás vagyok!

Egyébként egy kis rizsszem nagyságú csomó, amiről diskurálunk, ezt nem mutattam a dokinak. Ez az a csomó, ami már egy éve is ott volt, ekkora volt. Szóval nem értem.

Próbálok mindent megállni, és borogatom magam szerintem.

A fejemet is persze, a legtöbb baj ott lehet.

Na csók a családodnak, és még egyszer köszi Neked 8.35!

2010. febr. 8. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Már bocs.de ezt Te csak azért írtad,hogy megnyugtassanak.

Tök minegy,meg kell nézetni milyen csomók,ha már kiírtad a kérdést,csak aggódsz.

2010. febr. 8. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Ne nyomkodd , szerintem attól fáj.

Majd a doki megnyugtat , biztos nincs semmi baj.

Én is ugyanilyen parás vagyok mindenben.

9.37-es

2010. febr. 8. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:

10.27-es

Szerintem ne kommentálj komoly dolgokban.Doki vagy?

Nyugtatni lehet,de ugyis a doki fogja megnyugtatni,ne te döntsd el milyenek a csomói.

Ha feltette a kérdést nyilván ő sem a jóra gondol.

2010. febr. 8. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Anno én is találtam a cicimben csomókat,nem voltam terhes sem,viszont sok családtagom rákban ment el,ezért mgijedtem nagyon.doki,tapintásos vizsgálat,majd mammográfia következett.hál' istennek minden negatív lett,aztán beszéltem egy unokatesómmal,és mondta,hgy neki ugyan ilyen csomói vannak,ő is megnézette,szintén neg.beszéltem a dokimml,és azt mondta,hogy ez nálunk családi vonás,járulékos tej,és egyéb mirigyeink vannak,nem kell megijedni.egyébként,ha megnyomod a csomót,és arrébb megy,akkor az nek kóros.most már nem parázok,35hetes vagyok,és nem keresgélek csomókat.ne aggódj,de ha nem tudsz megnyugdni,nézesd meg,az a biztos

2010. febr. 8. 18:22
 18/21 anonim ***** válasza:

kedves 16.40 örülök a kioktatásnak, igazán kedves tőled, de talán ahelyett, hogy engem csesztetsz normális válasz helyett, el kellett volna olvasnod a kérdést. Ugyanis ott le van írva, hogy a doki megvizsgálta, és rendben talált mindent. Ő ilyen, nem paráztatni kell, hanem megnyugtatni. Sokan vannak ugyanis, akik hasonló cipőben járó emberektől is szeretnék hallani, hogy normális ami neki van! Annak ellenére, hogy a doki azt mondta minden oké. Talán annak az orvosnak csak elhiszed! A kérdezőnek megnyugtató hallani, hogy bár a doki szerint semmi baja, másnak is van csomója, nem ő az egyedi eset. Szóval felesleges szegényt jobban paráztatni.

Még egyszer megemlítem: NEM én döntöttem el, milyen a csomója, hanem az ORVOSA! Ennyi. De ha téged ez megnyugtat, oktass ki engem továbbra is.

2010. febr. 8. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Több dokival is megnézetném , kézzel tapintással nem biztos , hogy az van amit mond. De sztem nincs semmi gáz.Csak ne nyomkodd,nehogy begyulladjon.
2010. febr. 10. 13:16
 20/21 anonim ***** válasza:

19.11

A kérdezőnek válaszolj és ne annak aki megsértette a kis önérzetedet.

A kérdező elég normálisan válaszolt mindenkinek.

Senki nem kiváncsi rád.:))))

Látod más is járt rosszul,akármi lehet.

2010. febr. 10. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!