Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet tartós...

Terhesség alatt lehet tartós hajszínezőt használni?

Figyelt kérdés
Palette Volor Shampoo-t használok jelenleg, majd ezt is abba kell hagynom mint a hajfestéket vagy lehet használni nyugodtan?

2015. jan. 11. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Kapaszkodj meg! Rendes hajfestékkel is lehet
2015. jan. 11. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Nem a kozepkorban elunk. En az előző terhessegem alatt es most is festetem a hajam hajfestekkel. Annyi a kulonbseg, hogy kost ammonia mentesre váltott a fodraszom
2015. jan. 11. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet használni, én legalábbis használtam és most is használok a másodikkal.
2015. jan. 11. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, ez a lehet-e vagy sem még mindig nem tisztázott, úgyhogy nem tudom mit higgyek és mit ne.
2015. jan. 11. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom h csak a fekete hajfestékkel van baj.
2015. jan. 11. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Szépségszalonban dolgozok, elég sok kismama jár a fodrászokhoz.

Amit nem ajánlanak ilyenkor, az a tartós egyenesítés, a drasztikus hajvilágosítás, és a dauer. A festéssel, színezéssel nincs gond.

2015. jan. 11. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem festett fekete hajam van, ammóniamentessel festettem mindig. Egészséges fiam született.
2015. jan. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!