Terhesség alatt lehet valamilyen hajszinezőt, festéket használni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 12:26
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Állítólag a terhesség első 12 hetében nem ajánlott csak. De vannak már nagyon jó ammóniamentes színezők, fodrász biztos tud segíteni.
2/3 anonim válasza:
Ez már kb a 100. kérdés, amit a hajfestéssel kapcsolatban olvasok. Persze, lehet hajat festeni, körmöt lakkozni, stb. Ami rád nézve nem káros, az a babára sem. Ami a lényeg, hogy jól szellőző helyiségben csináld, és akkor nem lesz baj. Ne érts félre, én is babát várok, ráadásul az elsőt, és értem, hogy ezek a kérdések számodra fontosak, de ne felejtsd el, hogy ez nem betegség. Én ráadásul alapból pánikolok mindenen, a terhességem előtt is állandóan azt figyeltem, hogy jól ver-e a szivem, meg ilyenek. De ne nehezitsd meg a saját életedet azzal, hogy ilyen apróságokon aggódsz, a baba érdekében is. Boldog babavárást!
3/3 anonim válasza:
L'Oreal Casting Creme Gloss- speciális hajfesték, ammóniamentes, kismamák is bátran használhatják.
Ha mással fested a hajad, arra figyelj, hogy szellős helyen fesd. Én hétvégén fesettem be sima festékkel, de végig kint ültem a teraszon.
Nem a bőrre kerülő vegyszer káros, hanem az ammónia, amit belélegzel. Ezért szellőztess körömfestéskor vagy pl. porcelán műkörömépítéskor!
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!