Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet használn...

Terhesség alatt lehet használni hajszinezöt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet. Sőt , talán jobb is , mint a festék, mert nincs benne ammónia. Azért a levegőztetésre figyelj, biztos, ami biztos! :)

2009. máj. 12. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, de a festékkel sincs gond, abban is van ammóniamentes és az átlagos festékből sem szívódik fel annyi mennyiség, hogy a babának ártson. Ahhoz hetente kéne hajat festeni.
2009. máj. 12. 18:42
 3/4 Andika001 ***** válasza:

én is kismama vagyok.tegnapelőtt voltam a fodrászomnál,aki mester fodrász,kikértem én is a tanácsát,és azt mondta semmi bajom nem lesz a festéktől.hiszek neki,mert anya és a terhessége alatt végig festve volt a haja.egészséges a gyermeke.remélem tudtam segíteni:)

szia

2009. máj. 12. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a babavárás alatt áttértem a festésről a színezésre. Utoljára pont akkor lett festve a hajam, amikor meg kellett volna jönnie... (de szerencsére nem jött meg..:))

Most 29 hetes vagyok, és 2 alkalommal lett beszínezve a hajam, nem viszem túlzásba, hagyom kicsit lenőni. Szerintem még a szülés előtt 1x beszínezem, és akkor azt hiszem, elég kíméletes voltam és a hajam sem volt gáz...:)

2009. máj. 13. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!