Szabad hajszínezőt használni a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Palette Tone Creme hajszínezőt használok,rá van írva,hogy kíméli a hajat,nem tartalmaz ammóniát. Most babát várok,az első trimeszter idején használhatom? Vagy káros a babára?2009. szept. 28. 15:56
1/6 anonim válasza:
Dehogy káros!Festetni is szabad!
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod. Még festeni is szabad, az a lényeg, hogy jól szellőző helyiségben fesd, ne nagyon lélegezd be a "festékszagot".
3/6 anonim válasza:
Az első 3 hónapban TILOS! De ezt minden fodrásznak tudnia kéne. Után abátran.
:)
31km
4/6 anonim válasza:
Van egy online szülésfelkészítő tanfolyam, ahol kitérnek a hajfestésre és az első három hónapban a természetes alapanyagú szinezőket és hajfestékeket ajánlják inkább. Idézem:
A hajfestékekből származó káros anyagok nagyon kis százaléka szívódik fel a fejbőrön keresztül. Eddig nem nyert bizonyítást, hogy ez a parányi mennyiség bármilyen módon károsítaná a magzatot, de mégis fő az óvatosság. Ha kibírod, akkor az első három hónapban kerüld a hajfestékeket (amíg a baba szervei kialakulnak), ezzel biztosra mehetsz, hogy nem kerül a magzatodhoz hajfestékből származó anyag. Használhatsz ilyenkor természetes hajfestéket (Henna).
Többet itt olvashatsz: www.maternet.hu
5/6 anonim válasza:
Szia nekem a fodrászom azt mondta,hogy ha megmozdult akkor lehet festeni.29 hetes km
6/6 anonim válasza:
én most belekérdeznék ha lehet.a dauerrel is ez a helyzet?a festésről én is tudom h lehet de daueroztatni is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!