Kaptam egy avon-os hajfestéket, de nem merem használni, mert ammüniás-14 hetes vagyok- túlreagálom? Amugy mi ami káros h belélegzem a gőzét vagy beszivódik fejbőrön keresztül? Eddig hajszinezőt használtam. Inkább tegyem el későbbre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 13:46
1/7 anonim válasza:
Ha beszívod az okoz károsodást, de ha nem vagy nyugodt menj el egy fodrászhoz és kérdezd meg.
2/7 anonim válasza:
Be lehet festeni én is festettem végig feketére s 4 egészshes gyönyörű gyerekem van.Csak olyan helyen kell festeni ami nagyobb a tér s nem szorul be a levegő.
3/7 anonim válasza:
Nem kell eltenned későbbre, nyugodtan használd! Pont beszélgettünk erről legutóbb a fodrászommal, és mondta, h ez egy hülyeség. Semmi se szívódik fel belőle. A gőzéből meg nem hinném, h az a kicsi ártana, ami a levegőbe kerül. Gondolom nem egy 2-4m2-es kis helységben leszel 1órán keresztül.
4/7 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdés van,valahol érzik a kismamák ,h ez káros.Megoszlanak a vélemények.
Én nem festettem meg a hajamat.Szerencsére nem őszülök még, így nem okozott gondot.
Nagyon sok oldalon olvastam,h rákkeltőek a hajfestékek.
Akkor egyértelmű,h a babának se jó.
Dehát úgy ahogy egyesek végigdohányozzák a terhességüket is....mégse lesz látható baja a babának egyelőre...
5/7 A kérdező kommentje:
akkor elrakom vagy elajándékozom :) igyekszem minden olyat kerülni ami káros lehet,és a szinező is befogja szépen. :)
köszi mindenkinek
2012. ápr. 19. 16:49
6/7 anonim válasza:
"Amennyiben igaz lenne, minimálisan egy mondatban minden hajfesték dobozán szerepelnie kellene a figyelmeztetésnek. Tehát ez egy tévhit"
Egyébként csak nézd meg a terhes sztárokat. Én egyiken se láttam még 9hónapos lenövést.
7/7 anonim válasza:
Sajnos a hajszínezők is hasonlóan káros anyagokat tartalmaznak, mint a hajfestékek. Ami biztosan nem káros: tiszta henna, indigó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!