16 hetes terhes vagyok és a férjem füvezik a magzatnak az nem árt szeretkezéskor nem juthat el a magzathoz a fű?
Wááá ezek a válaszok, ilyenkor mindig elszörnyülködöm, hogy Babylon mennyire lebutította az emebereket, hogy a fű az drog, a drog az alkohol meg a kávé a média meg kábítószer ami drognak állítja be az emberiség egyik legjobb gyógynövényét. Akik itt a füvet drognak hívják azok lebutított birkák, nem tudom ha betegek lennének és azt mondanák nekik, hogy THC-vel (fű hatóanyaga) kell őket kezelni akkor mit mondanának? igaz ez MO-n nem fenyegeti őket ez a veszély úgyhogy megnyugodhatnak :) helyette kapnak 10000-20000 Ft-os gyógyszert ami többet árt mint használ. Ügyes vagy Babylon elérted célod, sok a támogatód.
De egyre több ember ébred fel, fogjunk össze Babylon's Burning. Béke és szeretet. Legalize it.
Jah, bocsi, a válaszom:
Nem árt a magzatnak, nyugi :) ez nem narkó, csak te terhesség alatt ne fogyassz semmi károsat, főleg ne szintetikus mű ételeket meg alkoholt és cigit.
Igaza van az előttem szólónak! Az nem drog! A kenyér meg nem étel, a torta meg nem édesség!
Okoska, azt írod: "Akik itt a füvet drognak hívják azok lebutított birkák, nem tudom ha betegek lennének és azt mondanák nekik, hogy THC-vel (fű hatóanyaga) kell őket kezelni akkor mit mondanának?"
Akkor mert a kenyérben van búza, akkor nem baj, ha kenyérből sütünk pogácsát is, mert a búza a kenyér alapanyaga is? Ekkora baromságot! Szerintem Te is szétszívtad az agyad fűvel, ami egyébként tudatmódosító szer és azért beszéled rá itt a másik szerencsétlent a hülyeségre... Te jössz itt Babilonnal...
Szerintem ti meg elittátok az agyatokat, nincs is olyan, hogy valaki széttszívja az agyát, de olyan van, hogy elissza az agyát mivel az agy több, mint 90%-a zsír és az alkohol a legjobb zsíroldó. A THC meg pont, hogy serkentően hat az agyra, szóval erről ennyit, tudjátok amiről én nem tudok eleget ahhoz hozzá se szólok főleg azért nem, hogy csak kötözködjek, de ti...
és nem beszéltem senkit se rá semmire, pont, hogy azt mondtam, hogy ne fogyasszon semmi károsat.
ezen a búzás kenyeres pogácsás mondatodon meg csak nevettem egy jót :D
Ez drog, ez tudatmódosító, ez kábszer, ez pszichotróp ez kábítószer, és ezeknél a beskatulyázásoknál megvannak a kritériumok, hogy mit hova sorolunk? :D teljesen mindegy mit, hogy hívunk itt dobálóztok, hogy ez drog stb. inkább úgy beszéljetek valamiről, hogy előtte utánnanéztetek, de azér szerintetek egy kismamának nem árt néha egy pohár borocska igaz? nah ti így fogjátok fel, ebbe születtetek bele.
Békesség :)
Ejj, de okosnak hiszed magad barátom!
Hidd el, nem vagy az! Egy kábszeres fütyi vagy és védeni akarod "mundér becsületét" .
A THC-t csak életminőség javítására használják néhány országban. A cannabis származékok ugyanis étvágyat csinálnak, csökkentik a hányingert és javítják a kedélyállapotot, így több országban pl. Belgiumban vagy az USA-ban engedélyezik a kender orvosi célú felhasználását. Bizonyos betegek, természetesen szigorú ellenőrzés mellett legálisan fogyaszthatják ezt az anyagot. (tehát bekábítózzák, hogy azt higgye jobban van) Sok káros hatása mellett a rövidtávú memóriát építi le. (Valószínű veled is ez történt.)
De tudod mit? Elhiszem neked, hogy a fű csak jótékony hatással bír, viszont annyit kérnék, hogy sétálj be velem a rendőrségre egy maréknyi jótékony hatású fűvel és mutasd meg az éppen szolgálatot teljesítő rendőrnek. A te elbeszélésed szerint akkor csak kérni fog belőle a hátfájására.
"ezen a búzás kenyeres pogácsás mondatodon meg csak nevettem egy jót :D "
Én sajnos nem tudok rajtad nevetni, csak sajnálkozni. Szerencsétlen...
Szia!
Nekem is ugyanez a dilemám van, mint neked. A férjem csodálatos, ember, kedves, aranyos, mindent megad nekem, lassan 11 éve leszünk együtt. A férjem is kb 2 naponta elpippant egy cigit, én meg mindig veszekszek vele, mert mi babát tervezünk. Nem tudom mi legyen, mert tényleg szeretem, viszont én is a fű ellen vagyok és természetesen a legjobbat szeretném a leendő gyermekemnek. Viszont ő erre azt mondta: Hollandiában mindenki szív, mégsem hallod, hogy ott csak beteg vagy hülye emberek születnek!!!
Tudod gondolkodom nagyon, hogy van benne igazság, rengeteg beteg gyerek van, akinek nem tudják mitől, pedig minden rendben volt a szülőkkel, illetve mit gondolsz azokról, akik babát terveznek, mégis a férj megiszik esténként 1 doboz sört? Vagy még többet? Mert régebben ez bevett szokás volt. Sőt aki esetleg nem is tudta x ideig, hogy terhes és dohányzik, alkoholt fogyaszt vagy pedig mondjuk berúgva fogant??? Szerintem nem ezen múlik az egész. Egyre inkább belátom én is, hogy ami eldönti az a SORS, nem más. Elkerülni nem tudod bármit csinálsz. A nagy többségnek szerencséje van...A rengeteg ismerősök között sincs egy beteg gyerek sem, pedig volt, aki fiatalon nem csak füvezett, például az apuka és az anyuka se. A többiek is füvet szívtak végig, de csak az apukák természetesen. Én sem csinálom, de van olyan ismerősöm is, akik egy komoly Szilveszteri buli után vágtak bele a baba projectbe, drogozva, ittasan, mégse lett semmi baja a babának!!! Nyugodj meg és gondolkodj pozitivan!
Ja és fiatalok között, főleg a 20-35 éves korosztályban ez nem ritka!!!!!SŐT!!! Hazudik aki nem így látja.
Kedves előttem szóló!
Remélem, hogy az életben nem fogok olyan hü..e nővel találkozni mint Te vagy! Neked tényleg ennyire nincs eszed, vagy csak cukkolódni jöttél ide? Ennyi erővel elmehetsz bankot rabolni, mert volt már akit nem kaptak el! Mit dönt el a sors??? Nem tud az urad választani, Te meg a gyerek, vagy a fű??? Hát sokra tarthat... Képzeld el, a mínusz 50 fokban senki nem fagy meg az eszkimók közül. Szerinted, ha Te odamész, Te sem fogsz megfagyni ugyanolyan körülmények között??? Mindig azt hallottam a tornatanáromtól, hogy nagy az isten állatkertje, de tényleg igaza volt. Így nekivágni egy babának... Mondjuk ha beteg lesz, bevágod a zaciba mi? Aztán megint du.atod magad az uracskáddal aki egyébként semmibe vesz.
Szia kedves utánam szóló!
Láttad válaszod, de erre inkább nem reagálnék, nem vagyunk egy szinten. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!