Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok és a...

16 hetes terhes vagyok és a férjem füvezik a magzatnak az nem árt szeretkezéskor nem juthat el a magzathoz a fű?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 10:37
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
67%

Talán egy dokit kellene erről megkérdezned.Mi laikosok vagyunk azthiszem eléggé ^^

És szerintem ezzel zárjuk is le a témát,mert eléggé elharapódzott a beszélgetés.Én továbbra is rossznak tartom a füvezést...komoly 27 éves férfi aki hamarosan apa lesz nem csinálja.Nálam a füvezési határ 22 év.

2010. febr. 3. 15:12
 22/54 anonim ***** válasza:
96%
Nos, látom a kedves utolsó válaszoló lezárta a témát :D
2010. febr. 3. 15:46
 23/54 anonim ***** válasza:
31%
kár, pedig nagyon jól szórakoztam ...a sok "kockán"!!! :)
2010. febr. 3. 18:08
 24/54 anonim ***** válasza:
73%
10.58nak!Rémesen idióta vagy!Győzd meg, hogy a fű nem káros és talán még a kismamáknak sem ártana heti 1-2 alkalom.Had lazuljon a baba a pocakban. Valamiért nem legális a fű, nem de?!A neten elég sok mindent lehet találni a káros hatásairól.Utánna kéne nézni okoska!Nem természetes dolog!
2010. febr. 3. 18:09
 25/54 anonim ***** válasza:
76%
Sok vetélés és bölcsőhalál oka!!!! Ha a férjed szeret és ő is egészséges babát szeretne, akkor azonnal felejtse el a cigit és a füvet is!!!! Ne akarj beteg kisbabát, mert életed végéig a férjed fogod okolni.
2010. febr. 3. 18:31
 26/54 anonim ***** válasza:
24%

Sok hülye, már bocsánat! Én vagyok "okoska", aki csináltam is, meg olvastam is róla jó sokat?! Totál egészséges, a koránál értelmesebb a fiam, a pocaklakóm szintén. A férjem pedig gondoskodó, igazi jó apa és férj.

Nem mondtam olyat, hogy a kismama szívja, annyit mondtam, hogy ha a férje stresszes, jobb egy slukk fű, mint a pia vagy a cigi nagy mennyiségben.

De úgyis hiába mondunk bármit is, akik nyugtatni akarjuk a kismamát, hogy ettől neki és a babájának nem lesz semmi baja, ti bíztassátok csak válásra és mondjátok, hogy beteg lesz a babája, a stressz tuti jót tesz. Sok barom! :(

2010. febr. 3. 19:03
 27/54 anonim ***** válasza:
73%
Nem mi vagyunk barmok hanem a te férjed béna ha csak ilyen dolgkkal tud megnyugodni! Ezek csak eltussolják a dolgot. Mint a pia ha szégyellős vagy egy buliban! Nem ő fog ellazulni, hanem csak a fű benne! Talán a jellemét kéne fejleszteni. Ja hogy az nehezebb... Jó szívást... De ne itt bíztasd a népet.
2010. febr. 3. 19:58
 28/54 anonim ***** válasza:
76%
kösz,hogy kimondtad helyettem is
2010. febr. 3. 20:04
 29/54 anonim ***** válasza:
10%
Drágáim, szűk látókörűek vagytok... de ezzel én tényleg be is fejeztem itt az észosztást... felesleges, ti mindent tudtok.
2010. febr. 3. 20:22
 30/54 anonim ***** válasza:
65%
Szűk látókörűek?Fogd meg a kis családod, aztán irány a Drogambulancia amíg nem késő!Ne mond, hogy nem vagytok függők, minden szenvedélybeteg ezt mondja, aztán mégis az. Szóval fogadd meg a tanácsomat és gyógyuljatok!
2010. febr. 3. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!