Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának, hogyha a párom...

Árt a babának, hogyha a párom bennem megy el szeretkezéskor?

Figyelt kérdés

38 hetes vagyok és bár már nem olyan intenzíven mint eddig,de heti 1-2x szeretkezünk a párommal.Ilyenkor a terhesség vége felé baj,ha bennem megy el?Árthat ez a babának?Vagy alapból árt a babának már ilyenkor a szeretkezés?

Még egy kérdésem lenne,bár elég kényes és nem szeretném,ha elítélnének érte...a párom szereti,miután orálisan kielégítem le is nyelem,amivel nekem sincs problémám,csak mostanában nem merem,nehogy ártson a kicsinek.

2008. jan. 29. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Egyikkel sem ártasz neki, csak az utolsó hónapban a spermium beindíthatja a szülést.
2008. jan. 29. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én először kényes kérdésedre válaszolnék: Azzal, ha lenyeled biztos, nem ártasz a babának!!!

A terhesség vége felé egyrészt a te orgazmusodtól is elindulhat a szülés, másrészt arra kell nagyon figyelni, hogy a nyákdugó távozása után nem szabad benned elmennie, mert akkor már nem védi semmi a baba "kijáratát"!:) Egyébként én úgy tudom, hogy a spermában van valami ami puhítha/lazítja a méhnyakat..., de erre nem emlékszem pontosan!

2008. jan. 29. 11:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!Mostanában már nem megy el bennem,de ezekszerint,ha "úgy" alakul,akkor nem baj.Egyébként volt már olyan közületek,akinek pont a szeretkezés indította be a szülést?Vagy ez csak elmélet,mondják,de nincs ilyen?
2008. jan. 29. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenyeled, az a gyomrodba megy, nem kerül a babába, és nem árt, és 12 vitamin van benne:-) (nekem nem esik jól mióta terhes vagyok, kerülöm a lenyelését...:-)

Ha benned megy el, az sem árt, meg a szeretkezés sem, amíg orvos nem tilt tőle.

Az orgazmus is indíthat szülést, és a spermában található vegyi anyag is, de 38. héten már az sem vész, ha beindul a szülés.-)

Nekem volt már barátnőm, akit hazaküldött a doki, hogy szeretkezzenek egy jót.-) Nem azonnal, de fél nap mulva megindult a szülés.

Szerintem ha attól is, nem olyan hirtelen folyamt ez, hogy az orgazmus után 2 percel már fájások vannak.

Ne félj, ami jól esik, azt nyugodtan lehet:-)

2008. jan. 29. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi már nem szexelhettünk ebben az időben. De ha a baba 38 hetes, szex nélkül is bármelyik pillanatban megindulhat, hiszen érett a kinti életre is.
2008. jan. 29. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szeretkezz és ha nem vagy kinyílva el is mehet benned.Én az utolsó héten már direkt szexeltem,mivel én is úgy tudtam megindítja a szülést.Hát nem tudom mennyit segít a szülésre kiírt időpont előtt két nappal indult be a szülés du.-án 6 fele és másnap délre lett meg.A kicsinek nem tudsz ártani még el van szigetelve.
2008. jan. 29. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt írtátok,hogy ha nem vagyok kinyílva,akkor szexelhetünk.Én azt honnan tudhatom meg,hogy ki vagyok-e nyílva?
2008. jan. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!