Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok és a...

16 hetes terhes vagyok és a férjem füvezik a magzatnak az nem árt szeretkezéskor nem juthat el a magzathoz a fű?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 10:37
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
31%
akkor hidd azt,hogy igazad van és örülj ^^ én veled nem vitatkozom...
2010. febr. 3. 11:13
 12/54 anonim ***** válasza:
48%
És aki erős dohányos? Annak se kell akkor gyereket szülni, mert egy havi fizetés felét elszívja. És pont annyira káros, mint a füves.
2010. febr. 3. 11:20
 13/54 anonim ***** válasza:
59%
Így ahogy írod!!!
2010. febr. 3. 11:21
 14/54 anonim ***** válasza:
42%
A sok kockafej megtalálta a kérdésedet... :-))
2010. febr. 3. 11:30
 15/54 anonim ***** válasza:
36%

Elvileg a megtermékenyítést gátolhatja, de mivel ezen ti már túl vagytok, nem lehet semmi gond! Gondolom nem melletted szívja, így be sem lélegezheted. Szeretkezéskor viszont tuti nem jut el a magzathoz!

A többiekre ne hallgass, ettől még a férjed nagyon gondoskodó apa lehet, nem ez befolyásolja, hogy milyen ember. Mindenkinek kell valami, hogy levezesse a feszültséget, inkább ritkán egy kis fű, mint az alkohol!!!

Boldog babavárást!

2010. febr. 3. 11:57
 16/54 anonim ***** válasza:
50%
A végén még természetes lesz egy családban a kokózás is!Elképesztő!
2010. febr. 3. 12:20
 17/54 anonim ***** válasza:
57%

Én ismerek olyan NŐT aki füvezik. 3 gyönyörű és egészséges gyereke van, sőt amikor a leg kissebbel volt terhes későn vette észre és pár hétig még pippantott.

Természetesen én nem értek egyet ezzel, csak azért írtam, hogy ilyenek is történnek!

(Ja, és a nő értelmiségi, jó családból jött.)

2010. febr. 3. 13:08
 18/54 anonim ***** válasza:
16%

Azért ne essünk már túlzásokba... A kokózás igen távol áll a fűtől! :D

Egyébként meg a kérdésre kéne válaszolni, nem vitafórumot nyitni a füvezésről és annak hatásairól. Főleg úgy nem, ha halvány gőze sincs róla a kedves vérben forgó szemű válaszolóknak!!!! A fű nem károsabb a ciginél és főleg nem az alkoholnál, SŐT!... Kár, hogy nincs legalizálva. A legtöbb szenvedélynél a mennyiség a káros, nem maga az a dolog (kávé, cigi, alkohol, szerencsejáték, stb.).

Én normálisan már válaszoltam!

2010. febr. 3. 13:56
 19/54 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok a férjem pedig 27. Január 16.-án volt az esküvőnk és igen akkor is szívót mikor a magzat meg fogant és azt hiszem akkor sűrűben is csinálta
2010. febr. 3. 14:42
 20/54 anonim ***** válasza:
40%
Úristen, én sosem lennék ilyen férfival, nem hogy házasság meg gyerek, de még egy egyszerű járást sem látnék jónak vele! De te tudod mit csinálsz! Csak ne csodálkozz ha valami másra is rászokik és majd eladja a kiságyat hogy legyen pénze!
2010. febr. 3. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!