16 hetes terhes vagyok és a férjem füvezik a magzatnak az nem árt szeretkezéskor nem juthat el a magzathoz a fű?
Elvileg a megtermékenyítést gátolhatja, de mivel ezen ti már túl vagytok, nem lehet semmi gond! Gondolom nem melletted szívja, így be sem lélegezheted. Szeretkezéskor viszont tuti nem jut el a magzathoz!
A többiekre ne hallgass, ettől még a férjed nagyon gondoskodó apa lehet, nem ez befolyásolja, hogy milyen ember. Mindenkinek kell valami, hogy levezesse a feszültséget, inkább ritkán egy kis fű, mint az alkohol!!!
Boldog babavárást!
Én ismerek olyan NŐT aki füvezik. 3 gyönyörű és egészséges gyereke van, sőt amikor a leg kissebbel volt terhes későn vette észre és pár hétig még pippantott.
Természetesen én nem értek egyet ezzel, csak azért írtam, hogy ilyenek is történnek!
(Ja, és a nő értelmiségi, jó családból jött.)
Azért ne essünk már túlzásokba... A kokózás igen távol áll a fűtől! :D
Egyébként meg a kérdésre kéne válaszolni, nem vitafórumot nyitni a füvezésről és annak hatásairól. Főleg úgy nem, ha halvány gőze sincs róla a kedves vérben forgó szemű válaszolóknak!!!! A fű nem károsabb a ciginél és főleg nem az alkoholnál, SŐT!... Kár, hogy nincs legalizálva. A legtöbb szenvedélynél a mennyiség a káros, nem maga az a dolog (kávé, cigi, alkohol, szerencsejáték, stb.).
Én normálisan már válaszoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!