16 hetes terhes vagyok és a férjem füvezik a magzatnak az nem árt szeretkezéskor nem juthat el a magzathoz a fű?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 10:37
1/54 anonim válasza:
szeretkezéskor nem,de ne lélegezd be, és te ne csináld semmi képen!
2/54 anonim válasza:
Akkoris füvezett amikor a gyereket csinálta? Mert az viszont árthatott.:S
3/54 anonim válasza:
Azt a férjet SÜRGŐSEN lapátra kell tenni!! A kábítószer elviszi a pénzt,-a gyerekeddel nyomorogni akarsz? Jól gondold meg,-hogy kihordod-e azt a terhességet. A kábítós bébik sokat szenvednek. Ezt akarod a gyerekednek?
4/54 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak!Ne hagyd, hogy csinálja! Belegondolsz kinek szülsz gyereket?! Lehet, hogy így nem árt a babának, de keserves élete lesz, ha te ezt hagyod. Miért fogadod ezt el?!Egyáltalán nem számít neki a gyerek, ha ilyen felelőtlenül él!Hány évesek vagytok?
5/54 anonim válasza:
De zizik vagytok! A fű nem okoz kárt, ha már terhes vagy, csak te ne lélegezd be :)
Méghogy elveszi a pénzt! Anyám! 1gramm 2500 forint, és nekünk anno elég volt 4-5 hónapra, na nehogymár legatyásodjunk tőle.. és elmondhatom, hogy nagyon jó néha picit lelazulni és még az is elég fontos, hogy gyönyörű, egészséges gyerekem van!!
Kedves kérdező! Ha normál határokon belül pippant a férjed (heti 2-3 alkalom), akkor azzal nincs gond. Boldog babavárást!
6/54 anonim válasza:
Bíztasd még,hátha majd a gyerek is rászokik...marha :/
Én is szívtam barátokéból egy-két slukkot kamasz koromban,de akkor is...
7/54 anonim válasza:
KEdves utolsó! Nekem a szüleim nem füveztek, mégis a fősulin kipróbáltam. Ki mondta, hogy bíztatom, te?! Atyaég, csak nyugtatom a kismamát, hogy ne aggódjon, és tudom, hogy milyen az, amikor van egy stresszes férj, aki néha-nagy ritkán szív egy kis füvet. Nézz már körül, nem is hinnéd, mennyien csinálják és nem lesznek függők! Amíg nem tudod, miről beszélsz, ne hurrogj le!
8/54 anonim válasza:
De!!!igaza van az utolsó előtinek!Sőt én ilyen pasinak nem is szülnék!Sok hülye ember!!!19 hetes kismama
9/54 anonim válasza:
Hát, eszem megáll! Én szültem! És imádja a gyerekét, most jön a második, gyönyörű házban élünk, imádjuk egymást. Pffff
10/54 anonim válasza:
A gyönyörű ház nem ide való!Nekünk is gyönyörű és az én férjem is imádja lányát meg nálunk is most jön a második baba meg szeretjük egymást,de akkor is!!!!!!Ha imádja gyerekét akkor nem csinál ilyet Te meg egy buta nő vagy hogyha ezt hagyod!!Majd ezt fogják megtanulni a gyerekek,hogy ez tök természetes?Háát!!Gyönyörű szülők vagytok!!19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!