A terhesség alatt tényleg óvszerrel kell használni
szeretkezéskor?
Figyelt kérdés
10 hetes kismami vagyok.
Most olvastam,hogy a fertőzések elkerülése végett óvszerrel ajánlatos csak együtt lenni a párunkkal.
Mit tudtuk erről?
2007. dec. 7. 10:38
1/9 anonim válasza:
Szerintem abszolute hülyeség.
A pszichológia azt mondja, hogy tartós kapcsolatban még a menses alatt sem kell félni a fertőzéstől.
Ennyire ne sterilizáljuk már magunk, mert megszületik a baba és meghal a levegőn...
Nyugodtan szeretkezzetek csak óvzer nélkül, abból még sosem lett baj:-)
2007. dec. 7. 11:03
2/9 anonim válasza:
Mi óvszer nélkül szeretkezünk.Ha eddig nem fertőzött meg apárod akkor esztán se fog.Inkább csak az utolsó időkben szokták mondani, de inkább azért mert a spermában olyan anyagok vannak amik megindíthatják a szülésta későbbiekben.
2007. dec. 7. 12:03
3/9 anonim válasza:
Az óvszer a fertőzések miatt ajánlatos.
De óvszer nélkül is nyugodtan lehet, ha biztosak vagytok abban, hogy semmit nem kaphatsz el.
2007. dec. 7. 12:23
4/9 anonim válasza:
Ez ám szerelem... Nem érintkezek a férjemmel.
Szerelmünk gyümölcse van bennem, mi baja lehetne így ettől?:)
2007. dec. 7. 12:29
5/9 anonim válasza:
Az előttem válaszolót érti valaki???
2007. dec. 7. 12:34
6/9 anonim válasza:
Monogám kapcsolatban nincs ok a félelemre. Veszélyeztetett terhesség esetén el tudom képzelni, hogy ajánlott, de egyébként... mi sem használtunk.
2007. dec. 7. 13:56
7/9 anonim válasza:
Abban az esetben ha az anyuka beszedett valami csúnya gombát (ami nem ritka terhesség alatt, még ha monogám akkor is), akkor a kikezelés alatt javasolják, hogy elkerüljék a ping-pong effektust, akkor a kezelés idején és kicsit utána érdemes, mert lehet hogy az egyik félnél már hatott a gyógyszer, de a másiknál még nem...
2007. dec. 7. 22:07
8/9 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy azért a férjedtől egy vizelet tenyésztést érdemes nézni, mert a férfiak tünetmentesen hordozzák a bacikat, amitől aztán te is fogsz kapni egy jó kis hólyaghurutot. Nálunk még a terhesség előtt derült ki, hogy a férjem a hunyó a dologban és kikezelték szépen, ja meg engem is, nem kevés ideig. Persze, ha soha nem volt ilyen bajotok, vélhetően nincsen semmilyen bacitok! Szerintem a baba azért mindennél előbbre való most, meg TE is, szóval mérlegeljetek, ez csak egy vélemény volt.
2007. dec. 8. 20:59
9/9 anonim válasza:
Nem kell! Semmi baja nem lesz a babának és a jó a terhesség alatti szexben, hogy már NEM LEHETSZ TERHES:-))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!