Zoé08 kérdése:
Ti hány hetes terhesen mondtátok el a családnak, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
Mi még csak 5+1 hetesek vagyunk,de alig bírom magamban tartani ;)2014. dec. 19. 20:22
31/33 anonim válasza:
Anyukámnak és Anyósnak a pozitív teszt után pár nappal mondtuk el, de megkértük őket, hogy amíg nem megyünk az első uh-ra (1 hétre rá kaptunk csak időpontot) ne mondják el senki másnak. Szóval a többi családtag az első uh után tudta meg akkor volt 5+2.
(Hozzá tenném (kicsit panaszkodok), hogy Anyós közben a nagynénémnek és a nagymamámnak is elmondta rá 2 napra... ezt most tudtam meg, kicsit kiakadtam. 36 hetes vagyok)
32/33 anonim válasza:
A páromnak rögtön a teszt után. aztán megbeszéltük hogy menjek dokihoz és majd utána eldől hogyan tovább. 5-6 hét között mentem dokihoz sajnos nem volt szívhang. de visszahívtak 2 hétre akkor már volt szívhang 7 hetesnek mondtak. Másnap mentem a munkahelyemre ahol bejelentettem hogy veszélyeztetett terhes vagyok. jól le lettem cseszve hogy nem vagyok ferr hogy nem szóltam időben. Megjegyzem még senki nem tudta akkor itthon, nyílván míg nem volt kiskönyvem és nem volt bizonyított a terhesség nem gondoltam hogy a pozitív tesztel már kellett volna rohannom a főnökömhöz a hírrel úgy hogy még az anyukám sem tudta. de mivel többet nem tudtam menni dolgozni így 3 napra rá leültettük a nagyit elsőnek :) aztán a szülöket és végül aznap a testvéreket. így még a 7. héten a szűk család megtudta. de mivel nem tudtak a szájukra ülni persze mindenki csak egy két embernek mondta el így kezdett elszabadulni a pokol. így a 8. héten a távolabbi rokonoknak is elmondtuk. most 10+3 hetes vagyok és rettegek hogy a kis falumban mikor kezdenek el kérdezgetni pedig semmi közük nincs még hozzá. Dehát a rokonait nem tudja elnémítani az ember. sajnos. ha úgy alakult volna hogy még megyek dolgozni akkor mi is megvártuk volna a karácsonyt.
33/33 anonim válasza:
mi mind a ketszer az elso uh utan, ahol mar volt szivhang. az elso 6+3 hetesen, a masodik 7+4 hetesen! a munkahelyemen szinten akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!