Ti hogyan mondtátok el a családnak a jó hírt és miként?
Én azon gondolkodom hogy nem sokára itt a karácsony és akkor valami ajándékfélével az egész családnak.
Most vagyok 5 hetes és azért szeretnék várni mivel tesómnak a 6-7. héten elment a babája és valahogy emiatt nem nagyon akarok előre inni a medve bőrére.
Párom testvérének augusztusban volt az esküvője de ott nem akartuk bejelenteni mivel elég messze lakunk egymástól hamarabb nem is volt alkalmunk. Ezért péntek este anyósomnak letette párom az uh-s képet de mondtuk h legyen titok nem akarjuk ezzel elterelni az esküvőről a figyelmet. El akartuk mondani apósomnak is csak ő már előző nap ünnepelt ezért hamar elhajolt este így nem tudtok :D :D :D Másnak az esküvőn nem is hoztuk szóba titkoltuk. De mivel párocskám beivott egy cseppet megsúgta az apjának aki szintén zangósabb volt így nem sokáig maradt titok annyira megörült neki :D :D :D Féltem h megharagszanak h "bejelentettük" de ők is megkönnyebbültek hiszen azt hitték h haragszom rájuk mert semmi italt nem akart meginni az egészségükre :D :D előtte ez nem volt szokásom :P De nagyon jól sült el jobban nem is lehetett volna elmondani egyszerre megtudta mindenki. Akkor 11 hetes terhes voltam :)
Anyuék a közelben laknak nekik hamar elmondtuk megmutattuk a terhességi tesztet és nagyon örültek. Mondjuk nem volt nekik váratlan ők tudták h már akarjuk a kicsit. :)
26hkm
Szüleimet elvittük vacsorázni és kaptak 1-1 csomagot.
Benne egy képeslap amibe írtam egy szöveget így kezdődött Kedves Nagymama! Kedves Nagypapa! Leírtam hogy mekkora, mikorra várjuk és hogy várja hogy megismerkedjenek a képeslap másik oldalán Uh kép volt és kaptak rugdalozot még a csomiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!