Hogyan mondtátok/mondanátok el a családnak, hogy babát vártok?
Valami kreatívval szeretnék előrukkolni. Előző terhességemet úgy közöltük, hogy vettünk egy cumit, mondván "nézzétek: ezt vettük az unokátoknak"! :)
Ötletek?
Ez az én kérdésem volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Végülis ugy mondtuk el,hogy szeptember 16án tartottuk a 24.szülinapomat este,anyum a kórházból kikérte a születésemkori papirokat,zárójelentést,pontosan mikor születtem meg ilyeneket. S akkor mondtuk a párommal h van nekünk is egy meglepink.Aki már 9hetes volt akkor.Most fél éves lesz hamarosan.:) Cumi aranyos ötlet.Kiscipő?
Egyébként szeret cumizni a nagy? Csak kiváncsiságból..
Az első pillanattól nem fogadta el a cumit. :) Most már 22 hónapos kisnagyfiú :)
Majdnem ő szólta el magát, mikor itt voltak a szüleim, és megpuszilta a hasamat és mondta hogy hugi :) Még szerencse, hogy senki nem figyelt éppen :)
Nekem a baratnomek egy mesekonyvet vettek, es az elejébe beleirtak, hogy Kedves Mama es Papa, szeretnem, ha a kozeljovoben ebbol olvasgatnatok nekem. Unokatok
Nekik elso baba volt, de az alairas lehetne kislany unokatok. :)
Nekem nagyon tetszett.
Szia
A fiad kezet foghat az én 2 éves fiammal. ég mi is várunk a tesó érkezésének bejelentésével. Erre a kis drága elkezdi simizni a hasam és húzza fel a mama előtt a cipzárt a felsőmön, hogy "tesó fázik". Mivel most kezdett beszélni, a nagyszülők vagy nem értették vagy nem akarták érteni. Legalábbis nem szóltak. 2-3 hét múlva tervezzük a bejelentést, és mindenképp valami olyan találok ki, amiben a fiam is benne van. Szeretném ha Ő közölné a tesó érkezését.
páromnak:
mik a terveid az elkövetkezendő öt évre?
ne kérdezd miért öt,csakúgy kicsúszott
anyunak:
nem kérek cigit,most egy darabig nem fogok dohányozni
párom szüleinél: pont betűtészta volt a leveshez,párom kirakta,hogy baba
nagyanyámnak kitettem az uh képet,és azt mondta bemutatom zigit,azért zigi,mert nemrég mégcsak zigóta volt,azóta persze embrió lett,de az embi nem hangzik olyan jól...tudom,hogy most még babra hasonlít,de nemsokára baba formájú lesz...
:):):)
kb így,szerintem ezt nem lehet frappánsan bejelenteni...legalábbis nekem nem sikerült :):):)
mindig eszembe jut a jennifer lopezes filmjelenet,mikor a tükör előtt gyakorolja,hogy mondja el a terhességét...kb nekünk is ilyen szerencsétlenül sikerült mindenkinek bejelenteni,remélem nektek jobban megy majd :)
sok sikert a bejelentéshez és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!