Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondtátok el az apukátoknak, hogy jártok valakivel (ha elváltak a szüleitek)? És a családnak? Hogy reagáltak rá? :D
Figyelt kérdés
Főleg az apás sztorik érdekelnének. :D2010. júl. 22. 14:39
1/5 anonim válasza:
Én 14 évesen, mindkét szülőmtől,megkérdeztem, hogy hogyan mondjam el a másiknak, hogy tetszik egy fiu, és járnék is vele. Olyan buzdítást kaptam az elvált őseimtől, amilyenre álmomban sem mertem gondolni.
2/5 anonim válasza:
apám egy konzervatív idióta, ő nem tud semmiről.
anyám tudja, hogy van barátom 5 hónapja, hogy ő 22 éves, és hogy már nem vagyok szűz. ő rendes, modern, jól kezeli és megértő. apámnak inkább nem mondok semmit :D
15/L
3/5 anonim válasza:
csak simán hazaviszed és azt mondod sziasztok ő a barátom :)
4/5 anonim válasza:
Az apák hülyék. Soha nem jó semmi sem.
Az apám nem is tudja, hogy járok valakivel de nem is akarom elmondani neki, mert ritkán látom.
Anyám tudja és nem szól semmit.
5/5 anonim válasza:
apum tök rendi. hazavittem a srácot (ő 17) (én 15) tök jól fogadta meg minden volt közös témájuk.szal apámmal minden rendi. anyum. hát vele nem volt könnyű megértetni de végül elfogadta:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!