Hogy és mikor mondtatok el a családnak, hogy babát vártok?
A férjemnek és a szüleimnek rögtön a pozitív teszt után.
A nagyszüleim egy héttel később tudták meg.
A barátnőmnek tegnap mondtam el.
Más még nemigen tudja. Beleértve a férjem szüleit, testvérét....stb.... (De ez így is marad egy ideig :P)
Amúgy gratulálok!
Üdv:9+3 hetes kismamut
Én is csak a páromnak és anyukámnak mondtam el egyből, babona miatt nem akartam a 12. hét előtt kiteregetni...
Aztán megint megtapasztaltam, hogy amit egynél több ember tud az nem titok...
2 hét alatt már mindenki erről beszélt és meg forrtam a méregtől... :(
10 hetes kismama
Én a családomnak egyből elmondtam a többiek most kezdenek rájönni :))
Nem is tufom letagadni :))
22heteske
Én akkor amikor pozitívat teszteltem egyből hívtam anyut majd az egik bnőmet.Párom épp aznap reggel ment vidékre szal várnom kellett amíg leér a vonattal.Neki is mondtam de nem éltük vele magunkat.Este meg apunak is elmondtam.És ez jó sokáig így is volt.A párom szülei csak a 12. héten tudták meg.Azóta se különösebben mondogattam senkinek pedig már 28. hetes vagyok.
Mosmá hagyom h maguktól terjedjenek a hírek.:)
Sziasztok!
Én mondtam szüleimnek, hogy késett kb 1 hetet, és lehet nagyszülők lesznek:) Na onnantól hívogattak, hogy most aztán azonnal teszteljek, mert jobban izgulnak mint én:) Aztán végülis férjem hozta a tesztet, hogy most aztán pisilek, nincs apelláta:D És pozitív lett, egyből hívtam szüleimet, hogy gratulálok, nagyszülők lesznek, utána pedig férjem apukájának újságoltuk el. Csak ennyi kellett, 1 héten belül tudtam mindenki a családban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!