Gratulálok:-)Mi 12hetesen mondtuk el,mert meg akartuk várni,h minden ok.. Nagyon jó volt az az időszak is,amikor a kettőnk titka volt:-)
2014. dec. 19. 20:45
12/33 A kérdező kommentje:
Igen ő magán,sajnos nagyon sokan járnak hozzá
13/33 anonim válasza:
Szülőknek, közeli családtagoknak szinte azonnal elmondtuk, nem vártuk meg, hogy legyen szívhang :)
Munkahelyemen azonnal, mivel pont felmondás alatt voltam - ők küldtek el - és így teljesen megváltozott a helyzet, védett lettem, vissza kellett vonniuk :)
Szűk baráti körnek is szinte azonnal.
A tágabb baráti körnek és rokonoknak a 12. hét után tervezzük.
14/33 anonim válasza:
Edesanyamnak 6-7hetesen mondtam el, mindenki másnak 12.hét környékén.
15/33 A kérdező kommentje:
Hát a párom nem igazán bírja ezt a titkolózást.állandóan a pocimat simogatja pedig még semmi látszata nincs,max a puffadás ;)
2014. dec. 19. 20:46
16/33 anonim válasza:
Én kicsit morbid leszek, bocsánat!
5+2 hetes vagyok és januárban, a kislányom születésének, és egyben halálának az első évfordulóján fogjuk elmondani a családnak.
Azért ezt a napot választottuk a férjemmel, hogy az a januári nap ne legyen mindig gyásznap, hanem emlékezzünk valami jóra is ezután aznap.
2014. dec. 19. 20:49
17/33 anonim válasza:
Mi anyunak a tesztelés napján elmondtuk:) Nem bírtam magamban tartani.
2014. dec. 19. 20:50
18/33 anonim válasza:
én biztosan nem tudnék várni a helyedben még majdnem egy hónapig, hanem kivételesen elmennék máshoz, amint lehet.
Még nincs gyerekem, mi is a 12. hét körül tervezzük mindenkinek elmondani, ha esetleg valami alkalom lesz, akkor korábban, mint most pl. a karácsony.
Én elmennék a helyedben más dokihoz, és csak utána mondanám el :)
2014. dec. 19. 20:58
19/33 anonim válasza:
2. vagyok.Koszi szepen neked is gratulalok!En a teszteles napjan elmondtam az anyukamnak.De en a helyedben meg talan nem jelentenem be.De csak ezt azert mondom mert nem voltal orvosnal.A mai napot is ugy konyorogtm ki hogy mehessek h minden rendben e van.Mi nagyon sokat vartunk ra es nem akarom hogy mindenki bele elje magat aztan meg nincs ot semmi.Nagyon nehez kibirni,hogy valaki ne mondja el.Nekem a dokim 10. heten mondtak el es nekem is azt javasolta.Mond el az anyudnak mert hat azert ezt az oromot meg kell osztani valakivel.
2014. dec. 19. 21:02
20/33 anonim válasza:
Anyukámnak néhány nappal a 2 pozitív teszt után,anyósnak a 13.héten(a férjem akarta így).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!