Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetes terhesen mondtát...

Zoé08 kérdése:

Ti hány hetes terhesen mondtátok el a családnak, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Mi még csak 5+1 hetesek vagyunk,de alig bírom magamban tartani ;)

2014. dec. 19. 20:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szüleinknek és a testvéreinknek a pozitív teszt után azonnal elmondtuk, illetve az én szüleimnek másnap, mert akartam még egy tesztet csinálni, hogy tuti legyen, a férjem szüleinek pár nappal később. Ő várt volna a szívhangig, de mivel én ragaszkodtam hozzá, hogy anyukámék megtudják, úgy volt fair, hogy az ő szüleinek is elmondjuk. Pár nagyon közeli barátnak szintén elmondtuk egyből, úgy voltunk vele, hogy ha baj lesz, nem emiatt lesz, és előlük azt se titkolnánk (voltunk már abban a helyzetben is sajnos).

A nagyszüleimnek és a többi családtagomnak majdnem 8 hetesen szóltunk, miután már a doki megerősítette, hogy élő terhesség van, de csak azért, mert másnap védőnőhöz kellett mennem, és pontosan tudtam, hogy amint kiteszem tőle a lábam, mindenki megtudja, gondoltam akkor a család hallja már tőlem. Így is lett, a védőnő meglátogatása óta már boldog-boldogtalan tudja, mindenki gratulál, meg kérdezgeti, hogy vagyok, pedig még csak 10 hetes leszek :/ Hát ez van, nem vagyok babonás, csak kicsit idegesít, hogy nem maradhat családban a dolog legalább a 12. hétig... A férjem többi rokona még nem tud semmit, ők messze laknak, így nekik nem kellett idő előtt elmondani.

2014. dec. 19. 21:18
 22/33 anonim ***** válasza:
Az első és a második gyermekünket is a 12 hetes uh után jelentettük be. A 3. baba érkezését úgy a 9-10. hét körül.
2014. dec. 19. 21:38
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget.azt hiszem elmondjuk akkor egyenlőre csak a szűk családi körnek,anyuéknak anyósoméknak,testvérek.a többi távolabbi rokonnal még ráérünk.nekünk is első baba lesz,4 hónapig próbálkoztunk,ami szerintem nem sok.mindenkinek jó babázást és babavárást kívánok 
2014. dec. 19. 21:52
 24/33 anonim ***** válasza:
1. vagyok. nem szokott érdekelni, de mért is lettem lepontozva? mi volt ennyire rossz a válaszomba?
2014. dec. 19. 22:14
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én pozitív teszt után mondtam a családomnak el, meg a főnökömnek is, mint egy jó hír és amire számíthatnak.

Aztán amikor látszódott, hogy méhen belüli és minden szépen alakul, akkor már tényként mondtam és akkor kezdtek el igazán örülni. A párom családjának 4 hónapos kor környékén, rábíztam a bejelentést és nem kapkodta el.

2014. dec. 19. 22:19
 26/33 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, nem tudják értelmezni a hasznos/nem hasznos funkciót, simán tetszik/nem tetsziknek használják - 13-as voltam.
2014. dec. 19. 22:20
 27/33 anonim ***** válasza:
köszi utolsó. nem is szoktam foglalkozni vele. kinek mi a hasznos, a véleményem az én véleményem mindenki úgy értékeli, használja ahogy akarja, csak néha nem értem. :)
2014. dec. 19. 22:27
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lettél lepontozva,én örültem a válaszodnak,és szerintem semmi rosszat nem írtál.ne törődj velük ,)
2014. dec. 19. 22:28
 29/33 anonim ***** válasza:
Én december 5-én teszteltem pozitívat. Anyát azonnal felhívtam, pedig jó lett volna karácsonyig várni. De 14 hónap után fogant a második lánykám, úgyhogy nagy volt a boldogság. Ő természetesen mindenkinek elmondta, nem vagyok babonás, úgyhogy nem zavart.
2014. dec. 19. 23:09
 30/33 anonim ***** válasza:
11. hétig vártam vele.
2014. dec. 19. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!