Forralt bort terhesen lehet inni? 24hkm
Off: a füszeres gyümölcslében lévö fahéj, szegfüszeg stb nem káros? Mert ugye azt is hallani, hogy ezek beindíthatják a szülést...
37hkm
Aha, meg nem egyél halat, mert lehet, hogy férges leszel, meg amúgy is higanyos, ne egyél húst, mert lehet, hogy fertőzött, ne egyél zöldséget, mert növényvédős, ugyanezért gyümölcsöt se. A magvaktól hízol, tehát abszolút tilos. A máj horror, kinyírja a gyereked, de a minimum, hogy károsítja. Az a biztos, ha terhesen egyáltalán abszolút nem táplálkozunk, maximum fénnyel, csak figyeljünk a napkitörésekre...még a végén attól is hízunk!
30 hetes
Utolsó, ne húzd fel magad, nem érdemes. Igya csak meg az előző a bort, ha annyira odavan érte.
Egyébként én is mindig azt szoktam mondani, hogy milyen felnőtt az, aki nem tudja magának azt mondani, hogy nem iszom alkoholt, mert terhes vagyok? Akkor igyon, és hirdesse.
Én nem vagyok paramami, ettem májat, halat, és a fahéjról sem hiszem, hogy gondot okoz, mert rászórsz két csipettel a tejbegrízre. (ha jól tudom, kilós mennyiségben kellene fogyasztanod, hogy tényleg problémát okozzon).
Ja, és érdekes módon ezen a fórumon mindenki gyereke okosabb, mint a többi. Kérdés, hogy akkor ki lehet a többi, ha mindenki ilyen okos? Biztos a mi gyerekeink...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!