Forralt bort terhesen lehet inni? 24hkm
Jahj már ez az egész,mások is isznak főleg alkalmakkor egy korty alkoholt.
Nekem az alkohol hiányzik,csak egyszerűen annyira jó illata volt hogy megkívántam de nem vagyok ettől még alkesz és nemis akarok azlenni soha!!!Én nem élek káros életet így nemhinném hogy most ezen kéne idegeskednem amit te állítani akarsz rólam és h ártanák a babámnak..Mert megmondtam h nemis egy bögrével innák mint mások,és egy bornak nincs sok alkoholtartalma főleg ha még felis engedem vizzel és kiis forralom meg ha a teámba akarok tenni 3-4evőkanálnyit,na ha attól berugok akkor vicces lenne..
Inkább ártok a babámnak azzal hogy rajtad idegeskedem amiket beakarsz magyarázni,jót szeretnél lehet,mindenki élje a saját életet ahogy akarja de ne ítélkezzen olyan felett akit nemismer.
Kérdeztem mert kiváncsi voltam a véleményekre,de amiket már te állitasz kicsit felháboritó..Abszolut nemcsúszna le semmilyen alkohol főleg nagy dózisban+csak azért mert jönnek az ünnepek?!
Ennyi erőből igen a gyümölcs is ártana,a kóla ,a szénsavas üditők,a mákostészta stb..szóval hagyjuk,mig tehetem terhesen azt szeretném enni amit megkívánok,szoptatás alatt úgyse lehet már annyi mindent
Mielőtt kiakadna bárki is félreirtam az alkohol egyáltalán nemhiányzik!!!!
Sőt aztis utálom ha párom megiszik1pohár sört pedig férfibólvan és egyszer egy héten vagy hónapban megteheti
Kérdező! Ha jól esik idd meg azt a nyavajás bort! Nehogy már felmérgeld magad a válaszokon! Amúgy én vagyok aki ajánlotta az alkoholmentest. Igen, jól értetted, ez meleg fűszeres gyümölcslé.
Múltkor sétáltam a karácsonyi faluban, és az az illat... A forralt bor. Én is készítek magamnak. Jól kifőzöm, dűsítom narancslével. 1 dl-t.
Egészségetekre! :)
13 hkm
A forralt bor illata a fűszerek miatt olyan, nem az alkohol miatt. Szóval csak ezért felesleges bort csepegtetni a teádba. Ha megcsinálod az alkoholmentes változatot, annak is ugyanolyan lesz az illata.
Én továbbra sem értem, miért leszel boldogabb 3 kanál forralt bortól, de tedd azt.
Én ezt úgy kezelem, mint aki pl terhességi cukorbeteg. Az is biztos megkívánja a tiltott dolgokat, mégis képes ellenállni, mert nem jó. Legalábbis az, akinek számít valamit a terhessége.
Ha előtte sem szeretted az alkoholt, nem hiszem, hogy most ne tudnál nélküle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!